De unde achizitionezi cabine modulare la preturi avantajoase? – New Design Composite

Cabine-modulare-k76352Cabinele modulare sunt acele elemente constructive ce reunesc in interiorul lor mai multe tipuri de dotari, precum cabina de dus, toaleta, birou, s.a., acestea fiind extrem de utile pentru santierele de constructii si alte locatii.

Societatea New Design Composite din Pitesti pune la dispozitie tuturor persoanelor interesate o gama diversificata de modele de cabine modulare:

  • Cabine cu dus si toalete;
  • Cabine cu un birou si o toaleta individuala;
  • Cabine cu doua toalete individuale;
  • Cabine cu toaleta individuala.

Toaletele dispun de alimentare cu apa, chiuveta, oglinda cu suport, suport independent pentru prosop, hartie igienica, sapun lichid, ventilator pentru eliminarea vaporilor si a mirosurilor, si sifon pentru scurgere.

Biroul este destinat unor aplicatii diverse, in functie de necesitatile fiecarui client in parte (cabine pentru paza, cabine de bilete, s.a.), fiind dotat cu instalatie electrica si telefonie. Geamurile de dimensiuni mari permit patrunderea luminii naturale. Profilele geamurilor si ale usilor sunt realizate din aluminiu. Acestea se pot vopsi in camp electrostatic intr-o varietate de nuante cromatice. Accesul in birou, respectiv in toaleta, are loc pe doua usi de intrare separate.

Cabinele modulare pe care le comercializam sunt construite din panouri alcatuite din placi duble de poliester care, la randul lor, sunt armate cu fibra de sticla la exterior. La interior, se injecteaza spuma poliuretanica ce este un foarte bun izolator, creandu-se astfel o structura de tip „sandwich”. Achizitionandu-le, nu va trebui sa va mai faceti griji in privinta durabilitatii, a temperaturilor scazute sau a zgomotelor din afara, intrucat acestea asigura o izolare termica si fonica excelenta, avand o durata indelungata de exploatare.

Cabinele modulare pot fi utilizate cu succes datorita gradului sporit de confort pe care il ofera, ca si puncte de vanzare, birouri, la intrarile in fabrici, scoli, tonete de vanzare presa scrisa, s.a.m.d. Acestea sunt foarte usor de intretinut, sunt rezistente la coroziune si se pot achizitiona la preturi competitive de la New Design Composite.

Invelisul cu care este acoperita suprafata exterioara contine pigmenti speciali ce o protejeaza impotriva razelor UV. Dimensiunile cabinelor modulare variaza de la model la model sau in functie de necesitatile fiecaruia dintre voi. De asemenea, siguranta nu reprezinta un motiv de ingrijorare intrucat acestea sunt prevazute cu sisteme speciale fiabile.

Cabinele modulare au o constructie robusta si compacta, un design modern, sunt foarte practice, iar compartimentarea este foarte bine gandita astfel ca acestea reprezinta solutia ideala la necesitatile voastre.

Compania New Design Composite a fost infiintata in anul 2002, avand ca domeniu principal de activitate productia diverselor produse realizate din rasini poliesterice nesaturate armate cu fibra de sticla, si materiale compozite sau spuma poliuretanica rigida (PAFS). Pe langa cabinele modulare, va punem la dispozitie si: toalete ecologice, rezervoare, suprastructuri auto, containere depozitare deseuri, fose, statii de epurare, separatoare de grasimi, s.a., precum si diverse servicii de calitate.

Dorinta noastra este aceea de a satisface asteptarile clientilor care apeleaza la serviciile si produsele pe care le oferim. Valorile pe care le promovam in fiecare colaborare pe care o intreprindem sunt: eficienta, rapiditatea, eficacitatea, flexibilitatea si adaptabilitatea la schimbari.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.