De unde cumperi poduri rulante la preturi avantajoase? – Axa Service

42b427198a7e0d746e1a5f6ce3c5003fSocietatea Axa Service din Bucuresti are ca activitate principala, furnizarea de servicii si produse pentru domeniul industrial. Printre acestea putem aminti: vanzarea de poduri rulante, electropalane, macarale portal, piese de schimb pentru utilaje, dar si serviciile de proiectare, modernizare utilaje, montare/demontare, prelucrari prin aschiere, reparatii, s.a.

Compania noastra va ofera doua tipuri constructive a podurilor rulante:  monogrinda si bigrinda, ambele fiind fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, din materiale superioare din punctul de vedere al durabilitatii. Acestea permit adaptarea optima la cerintele fiecarei aplicatii in parte, asigurand inaltimea maxima a carligului si viteze mari de ridicare si translatie.

Podurile rulante comercializate de catre compania Axa Service provin de la un producator de talie internationala ce activeaza pe piata inca din anul 1967 si care este renumit pentru calitatea produselor pe care le realizeaza. Este vorba de compania Omis. Tehnologia de varf implicata in procesul de productie, priceperea si experienta personalului, garanteaza obtinerea unor produse de exceptie care va vor ajuta in activitatile industriale de ridicare si transport al sarcinilor care se desfasoara pe un contur delimitat ce este dat de lungimea si deschiderea halei in care sunt montate podurile rulante, dar si de dimensiunile cailor de rulare.

Podurile rulante oferite sunt usor de suspendat si se pot utiliza in gari, intreprinderi, exploatari miniere, santiere de constructii, porturi, etc., fiind fixate pe o cale de rulare. Acestea au o constructie robusta si simpla, o durata indelungata de exploatare, un design compact, sunt rezistente la utilizari indelungate si la factori externi, sunt usor de manevrat, nu necesita intretinere speciala, sunt confectionate din materiale de calitate, se bucura de o functionare optima, nu ocupa spatiu la sol, sunt sigure, etc.

Specialistii Axa Service doresc sa va ofere solutii de incarcare/descarcare eficiente a materialelor in mod profesional, venind prompt in intampinarea cerintelor voastre. Proiectarea si constructia acestor produse respecta normele tehnice impuse in acest domeniu, securitatea in procesul de utilizare nefiind o problema datorita componentelor speciale din dotare.

Podurile rulante va ofera beneficiul de a exploata spatiul la maximum, acestea comportandu-se excelent la deplasare, asigurand un transport prudent. Au o stabilitate ridicata la greutate, bucurandu-se de o solicitare redusa a caii de rulare si de o geometrie sigura de asamblare.

In ceea ce priveste sarcinile si deschiderile pentru care se pot utiliza aceste produse, nu ramane decat sa luati legatura cu reprezentantii companiei noastre care va vor oferi raspunsuri prompte si exacte, astfel incat alegerea pe care o faceti sa fie in conformitate cu necesitatile fiecaruia dintre voi.

Societatea Axa Service a luat nastere in anul 1994 si numai dupa doi ani de la momentul infiintarii a fost autorizata ISCIR. Capabilitatea si profesionalismul de care am dat dovada in activitatea noastra, nu a facut decat sa atraga un numar tot mai mare de clienti multumiti.

Misiunea de a ne afirma ca un partener loial si un furnizor competitiv, dar si valorile noastre, exprima principiile interioare care ne-au ghidat in fiecare initiativa pe care am luat-o. Orientarea catre client, promptitudinea, sinceritatea, increderea, seriozitatea sunt doar cateva dintre acestea.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.