Decontaminare sol

Societatea Flomir Prest din Ploiesti are grija de mediul inconjurator, dar si de sanatatea populatiei, oferind tuturor persoanelor interesate servicii de decontaminare sol, efectuate in acord cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu si cu cele mai inalte standarde de calitate.

De ce sa optati pentru serviciile de decontaminare sol?

Fie ca sunteti sau nu o persoana ecologista trebuie sa stiti ca atat sanatatea mediului, cat si sanatatea voastra, a copiilor vostri si a generatiilor viitoare, depinde in mare masura de actiunile pe care le realizati (colectarea selectiva a deseurilor, aruncarea resturilor doar la cosul de gunoi, participarea la anumite actiune de eclogizare, etc.). Poluarea si gestionarea cat mai eficienta  a deseurilor, precum si valorificarea lor, reprezinta o problema de mare interes atat pentru organele abilitate, cat si pentru societatile specializate in acest domeniu, la fel cum este si compania ploiesteana Flomir Prest.

Stim ca nu este nevoie sa va raspundem „mot-a-mot” la intrebarea din subtitlu intrucat avem certitudinea ca deja cunoasteti raspunsul, insa o vom face. Motivul principal pentru care va recomandam sa apelati la serviciile de decontaminare a solului poluat cu hidrocarburi, oferite de catre societatea Flomir Prest, este acela ca infestarea cu combustibil a solului poate avea urmari grave asupra zonei respective, cu atat mai mult cu cat este vorba despre o portiune intinsa.

Avantajele colaborarii cu Flomir Prest pentru serviciile de decontaminare sol

floApeland la ajutorul specialistilor care activeaza in cadrul companiei noastre, veti beneficia de o interventie prompta intrucat rapiditatea cu care se demareaza aceste actiuni determina succesul operatiunii de decontaminare. Pentru o siguranta sporita, echipa Flomir Prest se va ocupa sa inchida traficul in zona respectiva si sa aplice metode specifice in functie de gravitatea infestarii si de particularitatile situatiei.

Tarifele pe care le percepem pentru furnizarea acestor servicii nu sunt deloc costisitoare, ba dimpotriva, sunt mai mult decat accesibile.

De ce Flomir Prest?

Folosim o tehnologie de varf si tinem cont de cateva aspecte esentiale, precum: durata actiunii de depoluare, costurile si nu il ultimul rand, de efectele secundare ce pot aparea in timpul sau ulterior actiunii de decontaminare.

Pe langa serviciile de decontaminare sol, echipa competenta si experimentata a companiei va va face propuneri adecvate atat in ceea ce priveste gestionarea deseurilor periculoase, cat si a celor nepericuloase in vederea valorificarii, respectiv a eliminarii lor, prin intermediul furnizarii unor solutii optime si eficiente de colectare, sortare si transport, utilizand mijloace autorizate in conformitate cu normele de mediu.

Dorinta noastra este aceea de a solutiona intr-un timp foarte scurt problemele cu care va confruntati, contribuind, astfel, la crearea unui mediu sanatos si curat. Ne dedicam complet acestei activitati, reusind sa satisfacem chiar si cele mai exigente cerinte. Indiferent de tipul deseurilor (umede, uscate, etc.), specialistii nostri vor sti exact ce solutii sa va furnizeze pentru a diminua actiunea lor asupra mediului si pentru a obtine rezultate excelente in administrarea lor.

Valorile dupa care ne ghidam in actiunea noastra de protejare a mediului natural sunt urmatoarele: eficienta, profesionalism, promptitudine, integritate, seriozitate, etc.

Pentru mai multe informatii legate de serviciile oferite, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii companiei Flomir Prest.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.