Demachierea corecta si regulata a tenului – Pell Amar

a17f69268ec2a0dc903b280bad38218aDemachierea este o operatiune ce cantareste foarte mult in procesul de intretinere al tenului, proces care le preocupa pe cele mai multe dintre reprezentatele sexului frumos. Daca stiati ca demachierea se face inainte de a merge la culcare, atunci trebuie sa stiti ca este total eronat si ca este timpul ca demachierea sa devina un ritual matinal cu scopul de a inlatura sebumul secretat pe timpul noptii, dar si un ritual pentru inlaturarea machiajului si a prafului imediat dupa ce ati ajuns acasa.

Dar ce produse sunt indicate pentru a fi folosite? Ei bine, specialistii in frumusete recomanda cu toata increderea laptele demachiant din gama Aminopower, oferit de catre compania Pell Amar Cosmetics din Buzau. Acesta este conceput pe baza unei formule mineralizante blanda, ce curata tenul in profunzime si conserva echilibrul hidric al epidermei. Hidratarea pielii si retinerea lipidelor naturale se datoreaza emolientilor principali care intra in componenta laptelui demachiant de la Pell Amar Cosmetics. Echilibrarea PH-ului este foarte importanta daca vrem ca produsul sa poata fi utilizat fara niciun risc si in zona sensibila din jurul ochilor. Extractul Pell Amar reprezinta o sursa de energie pentru piele datorita continutului bogat de saruri minerale care au, la randul lor, un rol important in refacerea concentratiei intracelulare de ioni de potasiu si in refacerea concentratiei extracelulare de ioni de calciu. Hidratarea epidermei se realizeaza mult timp de la aplicare. Prin intermediul agentilor de suprafata, impuritatile de orice natura (hidrosolubile, liposolubile) sunt indepartate, tenul fiind improspatat, revitalizat, curat si luminos.

Daca te afli printre acele femei care nu ies din casa fara sa se machieze sau pur si simplu iti place sa te machiezi ocazional, atunci trebuie sa acorzi o importanta deosebita si demachierii, daca vrei sa ai un ten sanatos. De asemenea, daca pana acum obisnuiai sa asociezi demachierea numai cu situatiile in care foloseai farduri si tot felul de cosmetice, trebuie sa stii ca demachierea este esentiala chiar si atunci cand nu aplici pe tenul tau niciun produs de acest tip. De ce? Pentru ca praful si microbii pot irita tenul, facandu-l sa-si piarda din stralucire, blocand porii si impiedicand tenul sa respire, iar pana la aparitia acneei nu este decat un singur pas.

In spatele acestui ritual de demachiere se ascunde secretul unui ten sanatos si luminos. Nu este de ajuns, insa, sa il realizati in mod regulat, daca nu folositi produsele potrivite, cum este laptele demachiant din gama Aminopower de la Pell Amar Cosmetics.  Semnele benefice nu vor intarzia sa apara.

Domeniul in care ne-am decis sa ne desfasuram activitatea, ne fascineaza intru totul si suntem bucurosi sa putem oferi clientilor nostri, solutii eficiente la problemele specifice cotidianului: bolile degenerative ale batranetii, factorii de stres, conditii climatice, s.a. Respectam cele mai exigente standarde de calitate in ceea ce priveste produsele si serviciile pe care le oferim, compania fiind certificata ISO. Produsele Pell Amar Cosmetics sunt fabricate in Romania si sunt atent cercetate si studiate de catre specialistii companiei noastre pentru a oferi clientilor, siguranta utilizarii si a obtinerii efectelor dorite.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.