Demeco – un partener de incredere, pentru un mediu mai sigur si mai curat!

demeco

Mediul inconjurator este afectat de activitatea umana, dar mai ales de industriile care lasa in urma deseuri periculoase. Atat deseurile periculoase, cat si cele nepericuloase trebuie colectate si transportate in locuri special amenajate, pentru a fi tratate si eliminate in mod corespunzator. In Romania, majoritatea deseurilor sunt colectate la gramada si sunt depozitate in gropile de gunoi. Din nefericire, unele dintre acestea se biodegradeaza foarte greu sau chiar niciodata. Rezultatul? Un nivel ridicat de poluare si afectarea mediului si omului pe termen lung.

SC DEMECO SRL este o firma care si-a inceput activitatea in 2004 si detine toate autorizatiile necesare pentru colectarea deseurilor periculoase si nepericuloase inca din anul 2009. Aceasta firma doreste sa contribuie la mentinerea unui mediu mai curat si mai sanatos, drept pentru care isi intampina clientii cu o gama completa de servicii: colectare, transport, valorificare, eliminare si tratare deseuri. Cu toate ca Romania nu dispune de infrastructura necesara pentru colectarea si valorificarea adecvata a deseurilor, firme precum Demeco fac primul pas pentru modernizarea acestui sistem si schimbarea mentalitatii celor responsabili.

Care sunt obiectivele SC DEMECO SRL?

Mai intai de toate, firma Demeco isi propune sa ofere servicii de calitate superioara, conforme cu standardele nationale si europene. Astfel, se doreste satisfacerea clientului prin servicii complete de management integrat al deseurilor, dar si prin colaborari bazate pe profesionalism si seriozitate. Si desigur, prin activitatea acestei firme se consolideaza atitudina responsabila fata de mediul inconjurator si colectarea selectiva a deseurilor a tuturor celor implicati.

Activitatea firmei nu pune in pericol viata locuitorilor din apropiere si nici starea de sanatate a acestora, dat fiind ca standardele de asigurare a calitatii , de protectie a mediului si de sanatate si securitate au fost certificate astfel: ISO 9001:2008 – Sistem de Management al Calităţii, ISO 14001:2004 – Sistem de Management de Mediu şi OHSAS 18001:2007 – Sistem de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale. Prin urmare, nu exista riscuri de accidente sau efecte negative asupra locatiei si oamenilor din apropierea acestui centru.

Portofoliul SC DEMECO SRL reprezinta principala dovada a calitatii serviciilor prestate si a gradului ridicat de incredere acordat de catre parteneri si clienti. Astfel, in lista de clienti la nivel zonal, cat si national, regasim brand-uri precum: Pepsi, UPC, Profi, Saint-Gobain, TiriacAuto, KLG, ELSACO,URB, OMV, DELPHI, General Turbo S.A., Elmet International Remat SA si altii.

Alege SC DEMECO SRL pentru colectare, reciclare si tratare deseuri!

SC DEMECO SRL colecteaza deseuri reciclabile, deseuri industriale periculoase si nepericuloase, deseuri de echipamente electrice si electronice, dar si baterii , portabili auto si industriali.pentru toate acestea, firma va pune la dispozitie dispozitivele necesare pentru depozitare, dar si transport. In functie de natura deseurilor, acestea fie sunt reciclate, fie valorificate in fabricile de ciment , iar in cele din urma sunt eliminate si tratate conform normelor aflate in vigoare. Se fac analize fizico-chimice detaliate, studii de impact asupra mediului ,dar si multe alte evaluari indispensabile activitatii din acest domeniu. Prin urmare, puteti apela cu incredere la serviciile Demeco !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.