Depozitare marfa cu Oprean

Depozitare marfa cu OpreanTransportul marfurilor precum si depozitarea acestora se face in conditii de maxima siguranta. Daca marfurile transportate se refera la alimente sau la materiale periculoase, atunci cu atat mai mult transportul trebuie efectuat cu grija si atentie. Pentru aceasta trebuie sa iei legatura cu firme serioase si autorizate in domeniul transporturilor. Cand vine vorba de confectii, firma Oprean este ideala, deoarece ea s-a specializat in timp doar pe aceasta ramura, iar experienta isi spune cuvantul.

Despre transportul rutier

 Prin transportul rutier se intelege acea operatiune de transport, care este realizata cu vehicule. Acest transport presupune deplasarea de marfuri sau de persoane si poate fi de mai multe feluri:

– Transport national: acesta se desfasoara pe  teritoriul aceluiasi stat;

– Transport international: se desfasoara intre doua state;

– Transport rutier public: acesta este efectuat in baza unui contract de catre operatori de transport;

– Transport in cont propriu: in acest caz nu se incaseaza niciun tarif pentru efectuarea transportului.

Depozitarea marfurilor

Marfurile sunt produse fabricate de catre oameni si sunt destinate schimbului, prin procesul de vanzare-cumparare.

Depozitarea acestor marfuri si pastrarea se face in spatii comerciale special amenajate pentru acest lucru, si anume in depozite.

 

Spatiile de depozitare pot fi:Depozitare marfa cu Oprean 1

– Fixe: depozitele propriu-zise;

– Mobile: depozitarea se face prin mijloacele de transport.

Depozitele se pot clasifica in:

– Depozite de achizitie, de reparatie, de transbordare asau de pastrare si aceasta clasificare se face in functie de caracterul operatiilor;

– Depozite specializate, combinate sau universale – dupa produsele depozitate;

– Depozite deschise, semideschise sau inchise – in functie de natura constructiva;

– Depozite utilate sau neutilate – dupa gradul de dotare;

– Depozite pierdute, de reconditionat sau de ambalaje materiale – in functie de durata de utilizare.

Despre Oprean

Depozitare marfa cu Oprean 2Oprean a luat nastere in anul 1993 in localitatea Sebes din judetul Alba. Domeniul principal de activitate al companiei este acela al transporturilor de marfa, atat pe plan national, cat si international. De asemenea, compania se ocupa si cu depozitarea marfurilor in conditii excelente, cat si de servisare auto pentru marca Mercedes-Benz.

Societatea Oprean a ajuns de-a lungul timpului sa fie una dintre cele mai titrate companii din domeniu, incluzand si transportul riveran, efectuat pe Marea Neagra. In acest mod satisfacerea clientilor este garantata, deoarece ei pot alege dintr-o gama larga de servicii oferite de catre societate.

Inceputurile au fost mai grele, ca orice inceput de altfel. Pe vremea aceea, Oprean detinea doar doua camioane, iar primul transport international a fost efectuat intre Sebes si Chisinau. In timp, Oprean a reusit sa se extinda si pe transporturile destinate pentru Germania, Belgia sau Franta.
Din anul 1997 compania s-a profilat doar pe transportul de confectii. Datorita acestui fapt compania a achizitinat mijloace de transport adecvate pentru acest tip de marfa.

Datorita calitatii serviciilor prestate, precum si a flexibilitatii si adaptabilitatii la cerintele clinetilor, Oprean si-a facut un nume atat pe plan national, cat si pe plan european.

Servicii oferite de catre societatea Oprean:

1. Transport national si international de marfa: marfa temperatura controlata, marfa generala, confectii, livrare interna, express sau sistem grupaj;
2. Depozitare marfa;
3. Servisare auto Mercedes-Benz.

In ceea ce priveste depozitarea materialelor, societatea Oprean da dovada de profesionalism si atentie la detalii. Depozitul din localitatea Sebes are o capacitate de 1.000 mp si este amenajat conform standardelor in vigoare. Depozitul este pazit, astfel oferindu-se cele mai calitative servicii pentru depozitarea si manipularea marfurilor.

Oprean iti poate oferi serviciile de care ai nevoie, atat pe plan national, cat si international. Rezistenta pe piata de profil este o dovada vie asupra calitatii serviciilor prestate.

Poti citi articole interesante si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.