Deratizarea Promed Impex – Combateti rozatoarele si eliminati pericolele de infectii!

deratizareAtunci cand vorbim de servicii precum dezinsectie si deratizare, vorbim de actiuni de prevenire a unor boli transmisibile prin intermediul insectelor si rozatoarelor, fiind deja cunoscut ca a preveni este mai usor decat a combate. In plus, prezenta insectelor si a rozatoarelor prezinta si un disconfort apreciabil, atat pentru om, cat si pentru animale. Pericolul mare pe care-l reprezinta rozatoarele daunatoare, soareci si sobolani, consta in faptul ca acestea provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate.

In cazul in care va aflati in cautarea unei metode eficiente de a scapa de rozatoare, va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile de deratizare ale companiei Promed Impex din Bucuresti. Angajatii firmei va vor veni in ajutor cu echipamente moderne si substante eficiente pentru eradicarea rozatoarelor. Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare gradinii dumneavoastra, dar si aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om, cat si pentru animale.

Care sunt daunele provocate de rozatoare ? Rozatoarele, care sunt destul de greu de controlat, pot sa aiba efecte negative prin contaminarea alimentelor si raspandirea bolilor. Exista unele statistici in care s-a remarcat faptul ca un singur soarece poate sa contamineze de 10 ori mai multe alimente decat consuma. Centrul de prevenire si de controlare al bolilor (CDC) afirma ca 406 cazuri in care s-a manifestat sindromul pulmonar hantavirus au fost aduse de catre soareci. Soarecele de casa este purtator de LCMV, care cauzeaza febra, dureri de cap, dureri musculare si chiar meningita. Desi nu are efecte asupra oamenilor cu un sistem imunitar bun, exista si persoane care pot fi foarte afectate. Femeile care se infecteaza cu LCMV in timpul sarcinii pot avea complicatii grave.

Reguli generale pentru executarea operatiunilor de deratizare Promed Impex:

– deratizarea se face dupa evacuarea tuturor resturilor menajere alimentare

– pentru eficienta maxima, se folosesc mereu doua tipuri de raticide

– manipularea raticidelor se face cu echipament adecvat (manusi de protectie)

– dupa o saptamana de la deratizare se strang cadavrele rozatoarelor si momelile ramase

Masuri preventive impotriva rozatoarelor periculoase sunt:

– intretinerea curateniei in interiorul si exteriorul cladirilor

– depozitarea corespunzatoare a resturilor menajere in tomberoane cu capac

– evitarea acumularii de apa in subsolul cladirilor

– distrugerea buruienilor din jurul cladirilor

– evitarea depozitarii in spatii deschise a produselor alimentare fara ambalaj corespunzator

– in interiorul depozitelor sau magaziilor, depozitarea produselor pe gratare de lemn sau metal

Folosind substante de maxima eficienta, inodore si fara risc de toxicitate pentru om si pentru animale, avizate de catre Ministerul Sanatatii, Promed Impex participa cu eficienta la actiunea de distrugere a rozatoarelor (soareci, sobolani – de orice specie) care va provoaca numeroase probleme.

Pe langa pagubele economice destul de grave, rozatoarele pot fi considerate ca purtatori de germeni si surse principale in transmiterea a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, toxiinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina sau chiar turbarea, etc.

Tocmai de aceea, combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. Majoritatea rozatoarelor au regim variat de hrana, chiar omnivor, insusire care le permite sa se adapteze usor la cele mai diferite surse de hrana. Asadar, daca rozatoarele iti cauzeaza probleme, apeleaza la specialistii Promed Impex!

Date de contact:

Str. Dionisie Fotino Nr. 25, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021/ 233.86.12

Fax: 021/ 230.10.10

Mobil: 0726.116.891

e-mail: petrunita@promedimpex.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.