New Design Composite – Cabine modulare pentru utilizari multiple!

Cabine-modulare-k7635In ultimii ani, domeniul contructiilor a cunoscut o evolutie spectaculoasa. De la santiere, case, vile, blocuri, hoteluri, scoli si pana la hale industriale, la tot pasul au aparut fel si fel de constructii care necesita la randul lor alte spatii pentru muncitori. Datorita acestui lucru, compania New Design Composite din Pitesti vine in intampinarea dumneavoastra, a celor care va petreceti ore bune din zi pe un santier sau aveti muncitori care fac acest lucru, cu o gama variata de produse din topul celor mai bune de pe piata romaneasca: cabine modulare, WC-uri ecologice si containere. Intr-o piata competitiva, conteaza mult atribute precum: calitatea produselor si a serviciilor, flexibilitatea si diversitatea ofertei, reactiile rapide la schimbarea pietei si mai ales, grija fata de client. Pentru satisfacerea necesitatilor populatiei, pentru ca produsele fabricate si serviciile legate de acestea sa poata fi oferite, exista necesitatea realizarii spatiilor inchise.

Firma din judetul Arges va pune la dispozitie o gama variata de cabine modulare sau cabine cu dus si toalete individuale. Aceste constructii au numeroase avantaje, iar preturile sunt dintre cele mai bune. Aparuta pe piata in anul 2002 la Pitesti, New Design Composite are ca obiect de activitate, realizarea unor produse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla sau alte materiale compozite printre care si spuma poliuretanica rigida. In ceea ce priveste cabinele de paza, acestea sunt cele mai convenabile si profitabile sisteme de cabine. Panourile de tip sandwich folosite la cabine sunt confectionate din placi duble de poliester armat cu fibra de sticla si injectate cu spuma poliuretanica pentru izolatie.

Iata cateva din avantajele oferite de sistemul de cabine modulare:

– O durata de viata ridicata

– Intretinere usoara

– Un grad ridicat de confort

– Protectie anticoroziva

– Varietate mare de modele

– Accesorii montate la cerere

– Livrare rapida

– Ofera o izolare termica si fonica la un nivel inalt

Daca vorbim de usile si ferestrele acestor cabine modulare, trebuie sa spunem ca acestea sunt confectionate din profil de aluminiu vopsit in camp electrostatic, fiind disponibile intr-o gama larga de culori. Geamul folosit este de tip securizat si are o grosime de 4 mm. In ceea ce priveste montajul, se recomanda ca montarea sa se faca pe un postament de beton cu o grosime de 10 cm, optional la interior poate fi prevazuta cu suruburi ce se infileteaza in diblurile de beton.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestor dispozitive este sistemul electric. Cabina este prevazuta cu sigurante automate, prize, intrerupatoare, armaturi. De asemenea, este prevazuta cu instalatie de telefon. Instalatia electrica este completa si include: intrerupator, prize cu capac, lampi; se asigura astfel un  consum de 16A la 220V c.a.

Nu in ultimul rand, modulele au rezistenta mare la variatia temperaturii mediului ambiant (-40 grade C – +70 grade C) si coeficient scazut de deformare. Nu sunt afectate de mediile corozive, sunt usor de  intretinut, se spala usor cu detergent, sunt igenice.

In paralel cu aceste cabine modulare, New Design Composite mai distribuie izolatii termo, izolatii fono si hidro-ignifuge, o varietate de suprastructuri si paravanturi auto, containere pentru depozitarea deseurilor, fose, statii de epurare, filtre anaerobe si percolator aerob, separatoare pentru amidon, grasimi si particule inerte si, nu in ultimul rand, deznisipatoare de uleiuri minerale. Totodata, compania asigura si servicii de transport intern, international sau transport agabaritic.

Date de contact: 

Sediu: Pitesti, Bulevardul Petrochimistilor, nr 45.

Telefon:  004/ 0248 21.78.50

Email:office@newdesigncomposite.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro. 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.