New Design Composite – Calitate, durabilitate, economie

rezervoare new designVreti sa achizitionati rezervoare subterane, supraterane, sedimentatoare sau metalice pentru a fi folosite in diverse domenii de activitate? Cautati o companie care sa poata realiza astfel de rezervoare, in functie de nevoile si specificatiile dumneavoastra? Cautati tipul de rezervor care sa nu depinda de locatia in care este amplasat? In acest caz, compania New Design Composite reprezinta colaboratul de care aveti nevoie.

Cu ce se ocupa firma New Design Composite si ce servicii ofera specialistii firmei clientilor sai?

Infiintata in anul 2002, in Pitesti, compania New Design Composite vine in intampinarea clientilor cu diferite produse realizate pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla sau alte materiale compozite (spre exemplu, spuma poliuretanica rigida).

Clientii firmei au posibilitatea sa aleaga dintr-o gama foarte variata de produse dintre care amintim urmatoarele: izolatii termo, izolatii fono si hidro – ignifuge, toalete ecologice, cabine, o gama foarte diversificata de rezervoare, o varietate de suprastructuri si paravanturi auto, containere pentru depozitarea deseurilor, fose septice, statii de epurare, filtre anaerobe si percolatoraerobe, separatoare pentru amidon, grasimi si particule inerte si deznisipatoare de uleiuri minerale.

Pe langa aceste produce, compania pitesteana asigura si servicii de transport intern, international sau transporturi speciale (agabaritice).

Membrii firmei pitestene sunt intotdeauna deschisi noilor idei si solutii de imbunatatire a produselor si, de asemenea, doreste realizarea celor mai bune si inovatoare produse de pe piata romaneasca.

Printre numeroasele produse comercializate de compania New Design Composite se numara si rezervoarele.

Acestea sunt construite intr-o gama foarte larga de volume, cuprinse intre 0.1 si 100 m3, in general sub forma cilindrica, avand calote la capete si prevazute cu o gura de vizitare si doua flasne, in dotarea standard. Va intrebati unde ati putea folosi astfel de rezervoare? Acestea pot fi implementate in diferite sisteme de colectare a deseurilor reciclabile sau pot fi implementate in sisteme de canalizare proprii. Indiferent de aplicatia pentru care doriti aceste rezervoare, compania pitesteana va veni in sprijinul dumneavoastra oferindu-va cele mai bune servicii si produse de acest tip de pe piata romaneasca.

rezervor newRezervoarele produse de compania New Design Composite sunt realizate in totalitate in functie de destinatia si proiectul in care acestea vor fi implementate.

Principalele informatii si detalii care contureaza rezervoarele produse de firma pitesteana sunt urmatoarele:

  • Volumul rezervorului;
  • Cotele de gabarit ale zonei de amplasare;
  • Forma fundului;
  • Pozitia axei longitudinale a rezervorului;
  • Modul de instalare;
  • Informatii referitoare la substanta ce urmeaza a fi depozitata in rezervor.

Rezervoarele subterane produse si comercializate de compania pitesteana reprezinta solutia perfecta pentru absolut toate aplicatiile de sub nivelul solului. Avantajul net al acestor rezervoare in fata solutiilor clasice este reprezentat de faptul ca greutatea acestora este semnificativ redusa, iar produsul final este pregatit direct de montaj. In conditii ostile de lucru, solutiile clasice au un dezavantaj evident, insa nu si rezervoarele subterane comercializate de compania New Design Composite.

Date de contact:

Denumirea firmei: New Design Composite;

Numar de telefon: 0248/217850, 0248/615437/ 0248/615090, 0248/615050

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre auditul financiar accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=3976 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.