New Design Composite: containere depozitare deseuri periculoase

new design compositeSiguranta mediului, precum si cea a oamenilor trebuie asigurata indiferent de domeniul in care activeaza firma sau compania dumneavoastra. Normele privind aceste aspecte trasate de Guvernul Romaniei sunt clare si impun amenzi si sanctiuni pentru cei ce nu respecta legea, asadar, pentru evitarea situatiilor neplacute si a accidentelor de munca, fiti siguri ca toate masurile de siguranta si protectie au fost aplicate ferm.

In cazul in care activitatea companiei dumneavoastra implica si utilizarea de produse sau substante chimice, periculoase sau daunatoare mediului, atunci depozitarea si transportul acestora trebuie sa se realizeze in conditii speciale pentru a se evita eventualele scurgeri sau pierderi. Containerele de depozitare a deseurilor periculoase reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra, acestea fiind utilizate de majoritatea companiilor ce lucreaza cu compusi chimici periculosi.

Substantele chimice sunt folosite in procesele de prelucrare, tratare, amestec, etc, aferente unor domenii multiple (agroalimentar, industrial, de constructii, transporturi si asa mai departe), utilizarea acestora in conditii neadecvate implicand consecinte grave ce pot afecta sanatatea oamenilor ce intra in contact cu astfel de substante. De aceea, folosirea containerelor de depozitare pentru deseuri periculoase este esentiala si recomandata tuturor. New Design Composite produce si comercializeaza astfel de produse, oferind protectie si siguranta celor interesati.

New Design Composite pune la dispozitie clientilor sai o gama larga de astfel de containere, de dimensiuni si forme diferite, pentru a satisface cu succes orice tip de cerere. Corpurile containerelor sunt fabricate din polietilena de calitate superioara ce rezista la actiunea susbstantelor chimice periculoase. Fiecare container are un capac rabatabil ce asigura o inchidere ermetica, precum si acces rapid si sigur la continut. Fiecare container este fabricat pentru a oferi protectie maxima, de aceea la exterior este prezent un metal foarte rezistent pentru a oferi o dubla protectie. Fiind destinate depozitarii de substante periculoase, fiecare produs are un spatiu special creat unde se poate mentiona codul produsului continut sau depozitat.

Mai multe detalii legate de procesul de fabricatie al containerelor de depozitare deseuri periculoase pot fi accesate pe site-ul oficial New Design Composite. Lista produselor poate fi vizualizata pe aceeasi pagina web, iar pentru a efectua o comanda nu trebuie decat sa completati formularul online pus la dispozitie, sau sa utilizati datele de contact din josul prezentului articol. Preturile containerelor sunt disponibile atat pe pagina web cat si telefonic, asadar nu ezitati sa contactati un reprezentant al companiei.

New Design Composite activeaza in domenii precum: constructii, hidroizolatii, echipamante de tratare a apei, fose septice, etc, furnizand echipamente si aparatura necesara domeniilor de prelucrare sau asamblare. Compania asigura si transport national si international, dispunand de o flota auto extinsa. Pentru cei interesati, New Design Composite isi are sediul in Pitesti, dar produsele comercializate pot fi livrate in cele mai rapide si bune conditii pe intreg teritoriul tarii.

Nu uitati, containerele pentru depunerea deseurilor periculoase de care dispune New Design Composite sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, fiind oferite la cele mai avantajoase preturi de pe piata de profil. Tarifele difera in functie de modelul produsului, de marimea, forma si caracteristicile acestuia.

New Design Composite, date contact:

SC New Design Composite SRL
Nr. ord. Reg. com./aut.: J03/269/2002
Cod inregistrare fiscala: RO 14564786
Sediu: Pitesti, Bulevardul Petrochimistilor, nr 45.
Telefon: 004/ 0248 21.78.50
004/ 0248 61.54.37
004/ 0248 61.50.90

Fax: 004/ 0248 21.78.50
004/ 0248 61.50.50

Email:office@newdesigncomposite.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro pentru a obtine cel mai bun pret.
Poti citi mai multe articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.