New Design Composite – Totul despre cabinele modulare!

Cabine-modulare-k76352Daca esti in cautare de cabine modulare, New Design Composite realizeaza si comercializeaza o gama variata de astfel de produse. Avantajele utilizarii unei cabine modulare sunt multiple si preturile sunt foarte avantajoase.

Cabinele modulare sunt confectionate din panouri alcatuite din placi duble de poliester care sunt armate cu fibra de sticla la exterior, iar la interior se injecteaza spuma poliuretanica care ofera o buna izolatie si ajuta la realizarea unei structuri de tip sandwich. Astfel construita, cabina ofera un grad ridicat de izolare termica si fonica, o protectie anticoroziva si impiedica depunerile de praf si alte impuritati. Partea exterioara este protejata cu un invelis ce contine un pigment special, asigurand astfel o protectie suplimentara impotriva razelor solare.

Cabina modulara este prevazuta cu usi si ferestre confectionate din profile de aluminiu, disponibile intr-o gama diversa de culori. Cabinele sunt prevazute cu sisteme de siguranta automate, lampi, intrerupatoare, prize si chiar instalatie de telefon.

Folosind o singura cabina sau o configuratie din mai multe module, se pot realiza constructii cu caracter sezonal sau permanent, avand ca destinatie: paza, puncte de vanzare, birouri, fabrici, scoli, puncte vamale, gherete de politie, tonete de  vanzare ziare, reviste, jetoane; in armata, informatii si servicii si aeroporturi.

Cabinele modulare ofera o protectie anticoroziva, nu se deterioreaza, se pot spala, se curata usor si nu permit acumularea de impuritati, sunt durabile si usor de intretinut, sunt de diferite dimensiuni, au multiple domenii de intrebuintare, confera un plus de confort, calitate si un pret economic. Ele sunt caracterizate printr-un design estetic, multi-functional, sigur, confortabil si pentru natura in structura modulara. Cabinele sunt usor de transportat si de montat. Acestea sunt executate conform normelor europene la un inalt standard de calitate.

Cabinele sunt caracterizate ca fiind constructii etanse, estetice si care se integreaza armonios in orice peisaj. Montarea cabinelor modulare se recomanda a se face pe un postament de beton. Ele au o rezistenta mare la variatii de temperatura si un coeficient scazut de deformare.

New Design Composite, infiintata in Pitesti, are ca obiect de activitate realizarea de produse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla sau alte materiale compozite, printre care si spuma poliuretanica rigida. Compania doreste realizarea celor mai bune si inovatoare produse de pe piata romaneasca, care sa raspunda cerintelor si nevoilor clientilor. Utilizand produsele New Design Composite, te vei convinge de calitatea lor si de nivelul ridicat al valorilor impuse de firma.

In gama de produse distribuite de companie se numara izolatii termo, izolatii fono si hidro-ignifuge, cabine modulare, toalete ecologice, diverse modele de rezervoare, o varietate de suprastructuri si paravanturi auto, containere pentru depozitarea deseurilor, fose, statii de epurare, filtre anaerobe si percolatoraerobe, separatoare pentru amidon, grasimi si particule inerte si nu in ultimul rand deznisipatoare de uleiuri minerale.

Pentru mai multe informatii despre produsele oferite, precum si pentru comenzi, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre specialistii firmei New Design Composite! Comanda cabinele modulare oferite de New Design Composite pentru multiplele lor intrebuintari!

 Datele de contact ale firmei New Design Composite

Adresa firmei: B-dul Petrochimistilor, Nr. 45, Pitesti, Arges

Telefon: 0248 217 850

Email: office@newdesigncomposite.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.