Despre arta fauririi de garduri fier forjat

images

Faptul ca firma noastra este situata in centrul tarii intr-o zona cu o lunga traditie a prelucrarii fierului forjat, face ca echipa Fly Fox sa fie mandra de produsele pe care vi le oferim, fie ca este vorba despre decoratiunile elegante sau mobilierul cu forme naturale si armonioase sau chiar si despre garduri fier forjat toate produsele noastre sunt caracterizate de un bun gust si mai ales de rafinamentul fierului prelucrat de catre maestrii nostri. Povestea fierului forjat pleaca din flacarile cuptoarelor de unde sunt scoase barile din fier. Aceste bari sunt de cele mai multe ori cu 4 laturi, dar pentru modele de garduri fier forjat sau de obiecte decorative speciale putem folosi si profile cu 5, 6 laturi.

Fier, forta, foc si arta, elemente pentru garduri fier forjat

Pentru faurirea unor garduri fier forjat sunt necesare chiar si peste o suta de bari din fier, iar la cele mai complexe modele sunt situatii in care maestrii nostri lucreaza chiar si cu mii de elemente din fier pentru a putea realiza delicatele modele si dantele care vin sa incante ochii privitorului. Pentru a realiza garduri fier forjat cu decoratii atat de delicate si placute, ei bine, folosim forta si foc, mult foc. Aceste doua elemente alaturi de talentul si maestria maestrilor nostri sunt combinate pentru a realiza toate elementele ce vor compune gardul sau poarta.

Profilele din fier forjat sunt rasucite, indoite si prelucrate comform proverbului “Bate fierul cat e cald” pentru a obtine formele clasice din fier forjat. De asemenea, va putem fauri modele de garduri fier forjat mai complexe, la care sa imbinam elemente din fier forjat cu stalpi din beton sau caramida pentru a obtine un gard elegant si mai ales sigur. Pe langa aceste doua elemente, pentru cei ce doresc un grad mai inalt de intimitate, gardurile pot fi prevazute cu placi semitransparente din PVC modelate dupa linia gardurilor. Astfel, datorita materialului translulcid, veti avea parte de toata intimitatea de care aveti nevoie, insa fara a face compromisuri in ceea ce priveste aspectul elegant al curtii dumneavoastra.

Garduri fier forjat acum si dupa modele unice

Toate modelele de decoratiuni pentru garduri fier forjat sunt facute de cele mai dibace maini, iar pentru ca stim despre dorinta fiecaruia de a fi unic, pe langa seria de modele standard pe care le puteti viziona in cataloagele noastre, va putem transpune in realitate ideile dumneavoastra sau schitele pe care le-ati conceput.

In concluzie putem spune ca faurirea de garduri fier forjat este mai mult o arta, sau asa dorim noi sa privim acest domeniu, iar cum artistii nostri pot crea modele si obiecte decorative rafinate si elegante, este simplu sa va realizati nivelul la care putem crea atat obiecte mici cat si garduri fier forjat sau porti elegante, rafinate si robuste. Va asteptam pe siteul nostru www.fieruforjat.ro locul unde veti putea intra intr-o lume a rafinamentului de cea mai inalta calitate dar si o lume in care fiecare dintre dumneavoastra va puteti permite eleganta si exuberanta articolelor din fier forjat. Va asteptam cu drag!

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.