Despre firma de verificari instalatii gaze Bucuresti Evam Constal

serviciu_img

Exista o vorba, “Cu focul nu te joci!” care doar in 5 cuvinte motiveaza pe scurt necesitatea serviciilor oferite de catre firma de verificari instalatii gaze Bucuresti Evam Constal. Instalatiile de gaz reprezinta un risc major daca sunt constatate eventuale probleme ce tin de structura de tevilor sau a robinetilor de inchidere a fluxului de gaze naturale. Pentru a evitaacest risc major, expertii nostri se pot deplasa la imobilul dumneavoastra pentru a verifica in intregime intreaga instalatie de gaz si pentru a intocmi raportul obligatoriu la cel mult 10 ani.

verificari instalatii gaze Bucuresti pentru siguranta dumneavoastra

Cum firma de verificari instalatii gaze Bucuresti Evam Constal este autorizata de catre ANRE pentru a efectua reviziile obligatorii, dorim sa punctam cateva aspecte ce tin de aceasta procedura si mai ales de importanta acesteia pentru siguranta dumneavoastra si a celor dragi. In primul rand, trebuie sa stiti ca aceste verificari sunt obligatorii chiar si in cazul in care nu aveti instalata o centrala termica, verificarile se adreseaza tuturor tipurilor de sisteme si echipamente ce sunt conectate la instalatia de gaz a caminului dumneavoastra sau a firmei.

Din pacate, in urma vastei noastre experiente ca si firma de verificari instalatii gaze Bucuresti am ajuns la concluzia ca majoritatea incidentelor care uneori sunt soldate chiar si cu victime sunt provocate de instalatiile artizanale sau neautorizate prezente la instalatiile de gaz. Acest lucru se datoreaza spiritului de “repara-tot” ce il caracterizeaza pe roman. Dorim sa spunem inca de la bun inceput, ca in cazul in care apare o defectiune a instalatiei de gaz nu incercati sa remediati situatia de unul singur.

Cel mai bine este sa opriti intreaga instalatie de gaz. Pentru a face acest lucru, in cazul in care aveti o centrala termica prevazuta cu senzor de fum(ceea ce este obligatoriu) puteti opri fluxul de gaz chiar de la releul de inchidere a gazului de la contor. Pentru asta tot ce trebuie sa faceti este sa luati capacul de de pe comutator si sa apasati pe butonul rosu pana ce acesta scoate un sunet si ramane blocat in pozitia de apasat. Sunati de urgenta fie la furnizorul dumneavoastra de gaze naturale sau apelati la firma de verificari instalatii gaze Bucuresti Evam Constal pentru a verifica defectiunea si pentru a intervenii in remedierea acesteia.

Servicii complete verificari instalatii gaze Bucuresti si nu numai

De asemenea, cu riscul de a ne repeta, in cazul in care simtiti miros de gaz nu aprindeti nici o lumina sau orice alt aparat electric, deschideti larg cel putin un geam si parasiti camera. Anuntati de urgenta furnizorul de gaze naturale la care aveti contractul.

Firma de verificari instalatii gaze Bucuresti Evam Constal ofera servicii complete de verificari, reparatii si revizii pentru instalatiile de gaz, sanitare sau termice atat pentru persoane fizice, juridice si institutii. De asemenea, pe langa aceste servicii puteti apela tot la noi pentru orice proiect ce implica acest gen de instalatii. Pentru a afla mai multe va asteptam pe siteul nostru, www.evamconstal.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.