Despre masini de ambalat si siguranta alimentelor

Performanta in industria alimentara tine in mod direct de siguranta procesului de fabricare. Acest capitol este unul foarte important deoarece indiferent cat bun ar fi un produs alimentar, daca acesta este ambalat in conditii precare de igiena, problemele se vor tine lant. Suntem Dany & Rody Impex, iar prin linia de produse pe care le comercializam oferim cele mai eficiente solutii pentru industria alimentara. Este vorba de masini de ambalat. Aceste echipamente sunt foarte importante in cadrul intregului proces de fabricare dintr-un punct de productie alimentara. Spunem acest lucru deoarece ambalarea este ultimul proces tehnologic, iar daca lucrurile se “impoticnesc” aici, atunci intregul lot de produse este pierdut.

Producem de aproape 20 de ani masini de ambalat sigure, eficiente si fiabile

Despre siguranta procesului de ambalare, dar si despre masini de ambalat discutam in cele ce urmeaza, punctand de asemenea si ultimele subiecte legate de situatiile din unele puncte de productie alimentara. Stim foarte bine ca situatia din industria lactatelor a pus in lumina o discutie foarte aprinsa in ceea ce priveste siguranta produselor alimentare.

Este evident ca in procesul de fabricare a diferitelor tipuri de produse alimentare, conditiile de igiena trebuiesc respectate cu sfintenie deoarece exista foarte multe riscuri. Bacilul eColi este principala cauza a ultimelor situatii care au fost facute publice cu ajutorul mass-mediei. Acesta poate infesta bunurile alimentare aproape in orice etapa a productiei, asadar, pastrarea igienei este imperativa atat pentru orice linie de masini de ambalat, pana la transportul resurselor prime.

Pentru ca noi suntem specializati in productia de masini de ambalat punem acccent foarte mare pe siguranta produselor alimentare. Asta si pentru ca in istoria noastra ca producator de condimente si produse alimentare inca din 1994 am ajuns la concluzia ca este mult mai bine sa ne producem chiar noi propriile masini de ambalat. Astfel, din 1997 am inceput sa producem astfel de echipamente, iar de atunci, ne-am perfectionat lista de produse, oferind calitate, siguranta si eficienta.

Este clar faptul ca in tot acest timp am reusit sa oferim echipamente si masini de ambalat care ofera siguranta totala. Acest lucru este posibil doar printr-o proiectare a echipamentelor plecand de la dorinta de a oferi in primul rand calitate. Asadar, toate unitatile de ambalare, fie ca sunt pentru ambalaje pentru produse granulate, tip pudra sau lichide sunt construite folosind cele mai bune materiale dar o tehnologie de fabricatie ce corespunde tuturor cerintelor din acest domeniu.

Igiena este cuvant de lege in spatiul destinat productiei si cel care gazduieste linia de masini de ambalat

Ca si modalitate de intretinere a unei masini de ambalat, pentru evitarea infestarii produselor este necesara pastrarea unor conditii cat mai perfecte de igiena. Astfel, intregul efectiv de angajati trebuie sa poarte manusi de unica folosinta, dar si echipamente complete pentru protectie, dar si folosirea unor agenti profesionali de dezinfectie sunt conditii imperative. Ca si mic pont, in unitatea ce gazduieste toate echipamentele de la prepararea produselor pana la masini de ambalat, puteti aplica o pardosea epoxidica cu efect de dezinfectare (cu aditivi ioni de Argint de exemplu) dar si antistatice.

Noi va asteptam pe siteul nostru cu paleta completa de masini de ambalat pentru produse alimentare sub forma de granule, pudra sau lichida. Toate acestea intr-o oferta personalizabila dupa nevoile dumneavoastra.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.