Despre procesul de remodelare sisteme frigorifice

 

remodelare sisteme frigorifice

Stiti vorba aceia ca uneori este mai simplu sa transformi decat sa schimbi. Ei bine, acest lucru se aplica mai in toate domeniile, iar in domeniul sistemelor frigorifice sunt de multe situatii in care acestea necesita o remodelare sisteme frigorifice. Acest lucru este valabil chiar si in cazul frigiderului daca este sa ne gandim mai bine, nu-i asa? Ei bine, Frigotehnics Serv Com este partenerul tuturor celor care au nevoie de solutii de depozitare in conditii frigorifice a preparatelor aliementare, dar si a ingredientelor, florilor, cerealelor, legumelor, fructelor, carnurilor si nu numai.

De la schimbarea rafturilor in frigider, la remodelare sisteme frigorifice

Si asa cum spuneam mai devreme, daca pana si dumneavoastra, acasa, va mai reconfigurati frigiderul pentru a face loc uriasului pepene luat din piata, ei bine, va dati seama ca acest lucru este perfect si la “frigiderele” de mari dimensiuni. Insa, aici vorbim despre o remodelare sisteme frigorifice care priveste mai multe aspecte decat modificarea spatiului de stocare.

Un sistem frigorific este practic un frigider de dimensiunea unei camere sau chiar si mai mare. Ca si principiu de functionare si acesta, ca si oricare alt frigider sau sistem de aer conditionat, camerele frigorifice folosesc principiul de transfer termic, unde un sistem de ventilatie trage aerul cald din incinta si il raceste prin trecerea sa intr-un radiator de transfer termic. Astfel, aerul este introdus in incinta la temperaturi mult mai scazute de 1 – 5o Celsius sau chiar sub pragul de 0o Celsius in cazul sistemelor de congelare. Prin operatiunile de remodelare sisteme frigorifice se pot schimba multe, chiar foarte multe.

Apeleaza la expertii in proiectare, realizare si remodelare sisteme frigorifice

In primul rand se poate schimba dimensiunea camerei, dar si traseul circuitului de racire. Exista diferite metode de a realizarea racirea, insa cele mai eficiente sunt cele care creaza o perdea de aer rece. Astfel, produsele sunt protejate de orice crestere a temperaturii, ducand si la o marire a timpului de pastrare.

Ei bine, expertii in proiectare, remodelare sisteme frigorifice, intretinere si service stabilesc in primul rand, alaturi de client, parametrii proiectului de lucru. Aici sunt stabilite noile dimensiuni, distributia sistemului de aer rece, dar si aranajementul spatiilor de stocare in cazul in care este nevoie. Dupa ce acesti parametrii au fost stabiliti, urmeaza etapa de lucru propriu-zis unde sunt modificati peretii si structura schelet a camerei (acolo unde exista) pentru a ajunge la dimensiunile cerute.

O remodelare sisteme frigorifice include si o modificare a sistemului de racire. In cazul in care vorbim despre o marire a incintei, atunci este nevoie si de o recalibrare a sistemului de aer, cazi in care este nevoie fie doar o modificare a traseului de conducte, sau alegerea unui alt racitor. Oricum, toate aceste operatiuni pot fi efectuate numai de catre experti, iar profesionistii de la Frigotehnics Serv Com va asteapta cu solutii complete pentru spatii si sisteme frigorifice pentru depozite, unitati de productie, restaurante, dar si alte unitati ce activeaza in domeniul alimentar. Pentru a afla toate detaliile va invitam pe siteul www.frigotehnics.ro locul de unde de asemenea, puteti solicita si o oferta personalizata.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.