Despre traditii cu o formatie evenimente Bucuresti

formatie evenimente Bucuresti

Cantul popular este una din cele mai importante mosteniri pe care satul traditional ni le-a lasat. Chiar daca traim in era telefoanelor inteligente, a muzicii care pune mai mult accent pe corpul feminin, iar adevaratele valori incep a fi uitate, Zestrea Lautarilor este cea care duce mai departe adevarata traditie prin muzica pe care noi v-o oferim cu drag si pasiune. O formatie evenimente Bucuresti cum este a noastra, are datoria de transmite si noilor generatii cantecele traditionale care au fost auzite atat de mult timp in satele romanesti, iar in prezent, tot mai putini tineri le cunosc.

O formatie evenimente Bucuresti care va ofera arta traditionala romaneasca

Acesta va fi si subiectul acestui articol, deoarece, rolul nostru ca formatie evenimente Bucuresti si nu numai, nu este doar de a-i incanta pe oaspetii nostri, oriunde am canta, ci si de a sustine cultura muzicala si a obiceiurilor care au ca si origini satul romanesc. Ne permitem sa tratam subiectul muzicii populare deoarece spre deosebire de altele, noi suntem formatie evenimente Bucuresti a carei membrii au o solida educatie muzicala, mai exact, cu totii (suntem 4 membrii) am absolvit Consevatorul la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti acest lucru oferindu-ne o baza solida pe care noi, prin studiu si prin munca, am reusit sa ne formam un stil propriu si sa putem oferi tuturor adevarata experienta a muzicii populare de calitate, interpretata la perfectie.

Despre traditia satelor din Romania putem spune ca aceasta are un farmec unic in toata lumea, atat prin culoarea si vibranta costumelor pe care fiecare dintre regiunile tarii le are. Caracteristica principala a costumelor populare este cea a simbolisticii si a traditiilor bine impamantate in cultura satului traditional, ca si manifestare artistica, cat si prin obiceiuri si nu numai. Consideram ca orice formatie evenimente Bucuresti care doreste sa fie respectata ar trebuie ca inainte de a canta sa studieze cu o deosebita atentie toate elementele care fac parte din cultura populara a regiunii adoptate.

Bogatia cantului popular

Fiecare regiune isi are trasaturile sale, acest lucru datorandu-se profilului istoric al fiecarei zone in parte. Datorita acestei istorii bogate, cantecele, portul dar si profilul datinilor difera in functie de influentele aparute in cursul timpului. Acesta este si motivul pentru care cantecele populare romanesti au o bogatie aparte, iar repertoriul este mai mult decat impresionant.

Este o diferenta foarte mare dintre o formatie evenimente Bucuresti ca a noastra si una de amatori sau fara o experienta solida. In primul rand, aceasta poate fi vazuta mai ales prin repetarea repertoriului dar si prin interpretarea complet eronata a unor cantece. Ei bine, in concluzie nu putem spune decat ca numai prin transmiterea traditiilor si a obiceiurilor stramosesti ne vom putea pastra identitatea ca si popor, iar daca este sa ne uitam la bogatia acestei comori, putem spune ca suntem natia cu cele mai frumoase traditii. Pentru toti cei care isi doresc un eveniment cu adevarat special, dar si pentru cei care doresc sa respecte datinele stramosesti, Zestrea Lautarilor este singura formatie evenimente Bucuresti la care puteti apela. Va asteptam cu drag pe pagina noastra de internet.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.