Destinatii balneoclimaterice pentru o vacanta de vis

Pentru cei ce vor o vacanta de neuitat unde sa poata imbina activitatile de divertisment cu tratamente pentru sporirea sabaile-felixnatatii, o buna varianta este alegerea unor destinatii balneoclimaterice. Acestea reprezinta o alternativa si pentru aceia care s-au saturat sa-si petreaca vacantele fie la mare, fie la munte, in aceleasi banale imprejurimi.

Daca doriti sa mergeti intr-o vacanta intr-o astfel de statiune balneo, agentia turistica Sirius Travel va fi de ajutor pentru alegerea celei mai bune solutii.

Avand o experiente de mai bine de 20 de ani in oferirea serviciilor turistice de calitate, firma ploiesteana Sirius Travel detine colaborari cu unele dintre cele mai importante statiuni balneoclimaterice si poate oferi clientilor interesati unele dintre cele mai bune pachete turistice existente in momentul de fata pe piata.

Sirius Travel va poate oferi dumneavoastra o vacanta de neuitat in urmatoarele statiuni balneoclimaterice: Baile Felix, Vatra Dornei, Sovata, Baile Herculane si lista poate continua.

Daca doriti o vacanta in ineditata statiune balneo Baile Felix ati facut alegerea perfecta. Agentia Sirius Travel va ofera pachete foarte avantajoase turistice catre aceasta statiune. Daca vorbim de Baile Felix, vorbim de piscine cu apa termala si de numeroase tratamente pentru insanatosirea organismului. Exista doua mari stranduri cu apa termala, Felix si Apollo. Primul este destinat tineretului, datorita numeroaselor activitati de divertisment ce pot fi efectuate aici. Dintre facilitatile de care veti avea parte in aceasta statiune amintim hidromasajul, masajul subacvatic si posibilitatea de a zburda printre valuri. Apa acestor bazine este incalzita, avand temperatura ce variaza intre 18 si 36 de grade. Iarna, senzatia este unica, facand baie intr-o piscina incalzita printre nuferi si lotusi adusi din Pakistan sau India.

Dintre tratamentele pe care le puteti urma in aceasta statiune balneo se evidentiaza urmatoarele: sauna, gimnastica medicala, impachetari cu namol, electroterapie si multe altele. Asadar, fie ca doriti sa va distrati sau vreti sa urmati si anumite tratamente benefice organismului, firma Sirius Travel va poate oferi un pachet turistic foarte avantajos spre statiunea Baile Felix.

Alta statiune balneo fsovataoarte importanta la nivel national este Sovata. Daca doriti sa va scaldati in lacuri cu apa sarata si sa urmati tratamente benefice sanatatii dumneavoastra, Sovata este destinatia ideala. Pachetele turistice oferite de firma Sirius Travel sunt foarte avantajos pentru toate buzunarele.

Vara, temperatura din aceasta statiune ajunge undeva la 19-23 de grade Celsius, de aceea este si o destinatie ideala pentru o evadare din infernul de foc reprezentat de marile orase pe timpul verii. In Sovata puteti trata diferite afectiuni cardiovasculare, reumatice sau ginecologice prin tratamentele (hidromasaj, bai in apa sarata, gimnastica etc) puse la dispozitia clientilor in centrele de tratament.

Pe timpul iernii, in apropierea Sovatei exista si o partie de schi amenajata, ideala pentru amatorii de sporturi de iarna. Pe langa aceasta, numeroase discoteci si restaurante sunt pregatite tot timpul sa-si satisfaca oaspetii.

Asadar, in cazul in care doriti o vacanta de neuitat intr-o statiune balneo unde puteti desfasura diferite activitati si sa va intariti sanatatea prin intermediul tratamentelor nu ezitati sa apelati la serviciile oferite de firma Sirius Travel. Calitatea, promptitudinea si preturile avantajoase ale pachetelor sunt trasaturi definitorii ale firmei ploiestene.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.