Detectie si semnalizare incendiu cu sprijinul firmei Helinick!

helinickIncendiile pot cauza pagube atat materiale, cat si umane deosebit de grave, de aceea se urmareste prevenirea unor astfel de evenimente. Helinick ofera printre alte produse si sisteme de detectie si semnalizare incendiu. Aceste sisteme de detectie si semnalizare incendiu sunt inteligente si au incorporata o tehnologie de ultima generatie. Exista mai multe tipuri de detectoare, si anume, cele de fum, de temperatura, sau care iau in considerare mai multe criterii. Cele de fum functioneaza pe baza unui principiu de refractie a luminii ca si componenta generatoare de alarma.

Detectoarele de temperatura monitorizeaza temperatura prin intermediul unui termistor. In functie de model, acestea pot declansa alarma in momentul atingerii unui prag prestabilit, sau la cresterea brusca a temperaturii. Cele mai complexe sunt cele multicriteriale, care au incorporate mai multe principii de detectie, cum ar fi aparitia gazelor sau a fumului, dar si cresterea temperaturii. In cazul in care nu stii ce echipament sau sistem ar fi mai potrivit pentru nevoile tale, poti solicita ajutorul echipei Helinick care iti vor oferi consultanta specializata si informatiile necesare.

Pentru detectia si semnalizarea incendiilor, apeleaza la Helinick!

Sistemele de detectie si semnalizare a unui incendiu asigura localizarea si semnalizarea instantanee a unui inceput de incendiu. In cazul acestor dispozitive performante, rata de alarme false este redusa. Echipamentele puse la dispozitie sunt produse in conformitate cu standardele aflate in vigoare, fiind avizate de catre verficatorii MLPT autorizati. In cazul acestor sisteme, se utilizeaza tehnologiile aflate pe piata, detectie ultra-rapida prin aspiratie, detectie liniara de fum cu IR, detectie automata, semnlizarea manuala, detectie liniara cu cablu termosensibil, precum si detectie de flacara cu UV&IR. Deoarece siguranta ta si a bunurilor este importanta, ai garantia ca sistemul oferit de Helinick este performant si eficient. Aceste sisteme de detectie si semnalizare a incendiilor vor proteja persoanele si bunurile dintr-un anumit perimetru si vor minimiza efectele produse de incendiu.

Centralele de detectie utilizeaza o tehnologie superioara centralelor conventionale, oferind si un grad sporit de flexibilitate, precum si posibilitatea localizarii punctuale a detectorului. Aceste centrale pot fi dotate cu circuite de detectie denumite bucle de detectie. Pe aceste bucle sunt conectate dispozitive, fiecare cu propria adresa. Mecanismele montate pe bucle pot fi detectoare de temperatura sau fum, interfete adresabile de intrare si iesire, dar si butoane manuale. Reteaua de centrale reprezinta o solutie viabila in situatia in care capacitatea unei centrale nu este suficienta pentru a monitoriza toate punctele de detectie.

Helinick – iti protejeaza casa si familia!

La Helinick ai cele mai diverse si mai performante sisteme menite sa detecteze si sa semnalizeze incendiul inca din faza incipienta. Fiecare colaborare este tratata cu promptitudine si seriozitate pentru a satisface cerintele clientilor. Echipa firmei detine o mare putere de munca in domeniu si este capabila sa ofere solutii pentru fiecare situatie in parte. Fiind lideri pe piata romaneasca in acest domeniu de activitate, echipa Helinick nu doar comercializeaza, ci si ofera solutii de integrare a sistemelor de siguranta. Cu Helinick, ai sisteme de detectie si semnalizare incendiu asa cum iti doresti.

 

Datele de contact ale firmei Helinick

Adresa firmei: Str. Eraclie Arion, Nr. 4, Bucuresti, sector 1

Telefon: 021 404 44 44

Email: office@helinick.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.