Detectivi particulari. Identificare relatii extraconjugale

Se pare ca infidelitatea este fructul interzis, este marul din Paradisul oricarui cuplu. Iar unii poftesc cu mare lacomie la acest fruct incat adesea calca stramb. Barbatii inseala intr-un procent de 55 – 75%, iar femeile infidele ating o proportie de 30-50%. Treaba pare a fi normala, cel putin cercetatorii o sustin, genele jucand un rol decisiv in aceasta situatie. Insa, daca vrei sa dormi linistit noaptea, iar daca gelozia te macina de-a dreptul, apeleaza si tu la detectivi particulari pentru servicii de identificare relatii extraconjugale si macar stii cum sta treaba: ori ii alba, ori ii neagra, din doua una!

Detectivi particulari descopera orice infidelitate

 

Detectivi particulari. Identificare realatii extraconjugaleStiai ca femeile sunt mai deosebite din punct de vedere genetic? Cercetatorii sustin ca acestea se nasc… cu gena infidelitatii in sange. Este oare posibil asa ceva?

Studiile s-au efectuat in Australia, la Universitatea din Queensland, iar la cercetari au luat parte 7000 de persoane. S-a studiat AND-ul lor si viata lor de zi cu zi. Se pare ca aceasta gena a infidelitatii a fost gasita la mai multe femei, infidele desigur, nici ca se putea altfel, impotriva naturii nu poti lupta. Dar ce face gena asta de te arunca in bratele amantilor? Creste pofta de sex si-ti modifica comportamentul social.

Desi gena infidelitatii este prezenta si in cazul barbatilor, acestia nu par a fi afectati de ea, ceea ce inseamna ca relatiile extraconjugale au cazut in carca femeilor.
Nu ne putem da cu parerea la acest studiu, desi tindem sa credem ca majoritatea cercetatorilor au fost barbati – de unde si acest rezultat incriminator pentru reprezentantele sexului frumos -, cert este ca de cand este lumea si Pamantul, si barbatii, si femeile au inselat, inseala si vor insela, iar relatiile extraconjugale sunt mai in floare acum cand libertatea este mult mai mare, decat in trecut.

Daca nu mai poti dormi noptile si te perpelesti de pe o parte pe alta, este cazul sa lasi sa intre in scena detectivi particulari, discreti, profesionisti, ca o umbra, ce te vor lumina cu adevarul oricat de dur ar fi acesta.

Detectivi particulari iti spun adevarul direct, fara ocolisuri, iar probele le stau marturie

 

Poate ca nu ai crezut niciodata ca te vei afla si tu in situatia de a apela la detectivi particulari pentru a-ti verifica sotia sau sotul, insa viata te pune in situatii mai Detectivi particulari. Identificare realatii extraconjugale1mult sau mai putin placute. Iar daca esti dintre acele persoane care prefera mai degraba adevarul gol-golut, crud, rece, dar eliberator, Secret Private Investigations Agency din Bucuresti este echipa de detectivi particulari care va scoate adevarul la lumina.

Cum procedeaza detectivii SPIA? Totul se desfasoara in functie de fiecare caz in parte. Se vor adopta mijloace si metode adecvate in functie de caz astfel incat adevarul sa iasa intotdeauna la iveala. Desigur, nu se va incalca niciodata codul deontologic si normele legislative pentru acest domeniu de activitate, detectivii particulari SPIA fiind adevarati profesionisti, indiferent de situatie.

In plus, detectivii SPIA sunt un monument de confidentialitate, de respect, profesionalism si seriozitate, astfel incat te poti baza pe eficienta si discretia lor.

Daca vrei sa aflii in sfarsit adevarul, alege Secret Private Investigations Agency, detectivi particulari. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Secret Private Investigations Agency? Pentru detalii, suna la numarul 0722-940.948 sau 0314-181.096.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.