Detergenti igiena personala, produse indispenabile pentru industria alimentara

detergenti igiena personala

Pregatirea sanitara a lucratorilor din industria alimentara este o conditie de baza prin care se asigura o inalta calitate igienica produselor alimentare cu care lucratorii vin in contact. In acest scop, detergenti igiena personala sunt indispensabili!

Detergenti igiena personala pentru igiena individuala

In industria alimentara, la locul de munca, toti lucratorii trebuie sa cunoasca regulile de igiena personala. In acest mod se previne imbolnavirea consumatorilor. In plus, odata ce intra in productie lucratorul din alimentatia publica este obligat sa efectueze examene de laborator periodice si examene medicale.
Igiena individuala presupune totalitatea regulilor pe care lucratorul trebuie sa le respecte pentru a-si mentine curatenia corporala si sanatatea la locul de munca. Aceste reguli de igiena individuala se refera atat la intretinerea corpului, cat si la igienizarea hainelor.
Igiena individuala in cazul industriei alimentare nu reprezinta doar o problema a individului, ci chiar a intregii colectivitati pe care o deserveste, o igiena necorespunzatoare putand duce la contaminarea colegilor, dar, si mai grav, la contaminarea alimentelor si a produselor finite. Tocmai de aceea igiena mainilor este vitala si se intrebuinteaza in acest scop detergenti igiena personala speciali pentru acest domeniu de activitate.
Mainile murdare pot contamina alimentele foarte usor, iar ca masura de preventie lucratorii din industria alimentara trebuie sa se spele des pe maini cu produse speciale, diferenta intre 2 milioane de germeni si cateva sute este una de la cer la pamant si aceasta diferenta este data de catre detergentii de igiena persoanala folositi de catre lucratori.
Desigur, trebuie respectate si urmatoarele reguli: se taie unghiile scurt, se spala pe maini cu apa calda, detergenti igiena personala se folosesc din abundenta si, la nevoie se intrebuinteaza chiar si periuta. Spalarea nu trebuie sa fie mai scurta de 1 minut, uscarea se face la cald, se folosesc prosoape de hartie. Nu se sterg mainile niciodata de halat sau de prosoape de bucatarie.

Detergenti igiena personala pentru igiena locului de munca

Pe langa igiena personala si igiena la locul de munca in industria alimentara este la fel de importanta. Astfel, in timpul prepararii produselor alimentare igiena si curatenia de la locul de munca trebuie mentinute la standarde ridicate de calitate. In momentul in care apare murdaria, aceasta se si curata.
De asemenea, se igienizeaza si ustensilele, echipamentele si utilajele de lucru prin indepartarea tuturor reziduurilor vizibile, se folosesc detergenti igiena personala in acest scop, detergenti speciali pentru fiecare utilaj sau suprafata in parte. Se foloseste intotdeauna apa calda la 40 sau chiar 45 de grade Celsius, detergenti de buna calitate, apoi clatirea se face cu apa fierbinte pentru ca resturile de detergenti sa fie inlaturate cu totul. A nu se uita dezinfectarile zilnice evitandu-se astfel acumularea de spori, dupa terminarea programului de lucru.
Pentru detergenti igiena personala de calitate, modele variate, pentru suprafete si echipamente, pentru maini sau alte parti ale corpului uman care interactioneaza direct cu liniile de productie si compozitiile alimentare, ia legatura cu Facility Distrib. Solutiile oferite de catre aceasta companie sunt avizate, indeparteaza microorganismele si microbii la perfectie, substantele chimice cu care s-au murdarit angajatii, sunt eficiente in cantitati mici si au preturi bune de achizitie.
Pentru detergenti igiena personala, igiena individuala si igiena la locul de munca, Facility Distrib iti ofera varietate si preturi bune.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.