Development Training Consulting-Cursuri de calificare pentru someri si nu numai

Development Training Consulting-Cursuri de calificare pentru someri si nu numaiEsti in cautarea unui loc de munca? Vrei sa lucrezi ca agent de securitate, in comert sau ca ingrijitor de copii? Lispsa de calificare nu trebuie sa te descurajeze, ci trebuie doar sa te indrume spre un specialist care sa te pregateasca intocmai pentru cerintele actuale de pe piata muncii. Asadar, daca esti in cautarea unei firme autorizate care sa-ti puna la dispozitie cursuri de calificare pentru diverse job-uri, solutia vine de la Development Training Consulting, comapnie ce isi desfasoara activitatea in zona dezvoltarii personale si profesionale a individului. Programele de formare sunt destinate atat angajatilor, cat si somerilor sau persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. Numara-te si tu printre cele peste 100 de persoane care au absolvit cursurile de calificare in cadrul firmei nostre. Profita de sansa oferita si inscrie-te acum!

Cursuri de calificare-Pentru cresterea gradului de profesionalizare!

Nu este niciun secret faptul ca efectele crizei economice inca se mai resimt. Chiar daca ciferele arata ca situatia economica s-a imbunatatit la nivelul intregii tari, numarul mare de someri din Romania inca ridica mari probleme. Lipsa unui loc de munca si statutul de somer schimba destine si afecteaza viata sociala a fiecarui individ cu atat mai mult  pentru cei care pana nu demult se puteau lauda cu un job bine platit si cu o functie buna in cadrul unei companii private sau institutii de stat. Fara indoiala ca schimbarea statutului isi poate pune amprenta asupra oricarei persoane: depresii, deznadejde, datorii la banci, pierderea increderii in sine si chiar dezbinarea familiei sunt doar cateva din efectele lipsei sau piederii locului de munca. Nici tinerii proaspeti iesiti de pe bancile facultatilor nu sunt lipsiti de aceste probleme. Ba mai mult, acestia sunt condamnati sa renunte la visuri, sa faca compromisuri si sa inceapa cu stangul o cariera nedorita intr-un domniu diferit. Cei curajosi aleg strainatatea iar cei optimisti asteapta o sansa in tara. Din cauza lispsei de experienta si a neincrederii angajatorilor, tinerii se vad nevoiti sa ingroasa numarul somerilor. La o prima vedere, totul pare un scenariu trist, lipsit de solutii. Celor care inca nu si-au pierdut speranta la o viata normala, Development Training Consulting  le intinde o mana de ajutor prin intermediul cursurilor de calificare. Este timpul sa te redescoperi!

Cursuri de calificare oferite de Development Training Consulting-Acorda-ti o noua sansa!

Intra pe cursautorizat.ro si inscrie-te la cursuri de calificare pe diferite domenii. Te vor indruma expertii nostri, bine calificati, si cu experienta pe piata de profil. Portofoliul de servicii Development Training Consulting cuprinde si cursuri de formare profesionala de calificare/recalificare care contribuie la cresterea gradului de profesionalizare. Cursurile se organizeaza la cerere si au o durata totala de desfasurare de 360 de ore, din care 120 de ore de activitate teoretica si 240 de ore de activitate practica. Astfel, ai posibilitatea sa iti dezvolti competente noi si sa dobandesti experienta dorita. Programele de formare sunt destinate atat angajatilor, cat si somerilor sau persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca stabil. In momentul de fata, compania noastra organizeaza 3 cursuri de calificare pentru: lucrator in comert, agent de securitate si ingrijitoare copii. Pentru a te inscrie nu este nevoie sa fii absolvent de liceu, ci doar de ciclu gimnazial, apt din punct de vedere medical. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.