Help Devices Activ: Electroterapie la indemana ta

Recuperarea post-operatorie sau fizioterapia pot reprezenta etape greu de suportat pana si pentru cei ce duc o viata sportiva sau pentru cei care sunt obisnuiti cu un program strict si intens. De aceea trebuie cautate metode la indemana fiecaruia, care sa garanteze rezultatele dorite, fara a mai fi necesare activitatile care apartin deja de domeniul trecutului. Tehnologia medicala a avansat extrem de mult in ultima perioada si datorita ultimelor realizari tehnice, acum puteti obtine ajutorul de care aveti nevoie prin intermediul unor aparate de electroterapie de specialitate.

Dupa cum bine cunoastem, recuperarea, de care am amintit in inceputul acestui articol, presupune realizarea de exercitii fizice care sa stimuleze anumiti muschi sau anumite parti ale corpului. Prin aceste activitati se poate relua miscarea naturala a membrelor, se pot elimina durerile spatelui, ale articulatiilor sau a diverselor afectiuni motorii. Aceasta recuperare este, desigur, necesara si in cazul operatiilor suferite la membre, caz in care fizioterapia nu este o alegere. Dar, de cele mai multe ori, recuperarea este de lunga durata si solicitanta, nu toata lumea avand timpul necesar si rabdarea necesara indeplinirii activitatilor de zi cu zi.

In acest sens, va prezint aparatele de electroterapie comercializate de compania Help Devices Activ. Aceste aparate pot stimula muschii sau grupele de muschi fara a mai fi nevoie de exercitii solicitante si de lunga durata. Aparatele de electroterapie sunt aparate de mici dimensiuni ce pot fi utilizate in orice imprejurare, chiar si atunci cand stati pe scaun sau va aflati la locul de munca. Aceste sisteme inteligente sunt destinate domeniului medical si pot fi oricand achizitionate atat de catre persoane fizice, cat si de catre persoane juridice. In acelasi timp, aparatele de electroterapie pot fi folosite de sportivi, de atleti sau de catre amatori ce doresc sa duca un stil de viata sanatos. Help Devices Activ ofera produsele medicale si catre clinici medicale sau spitale de specialitate, oferind in acest sens reduceri substantiale pentru toate produsele comercializate.

Aparatele de electroterapie acopera diferite domenii de utilizare precum: sport, fitness, cross-training, masaj, programe integrate, tratamente de reabilitare si terapie de stimulare medicala.
Cu diferite caracteristici care ajuta la o buna utilizare si functionare, aparatele oferite de Help Devices Activ sunt ideale pentru calmarea durerii, eliminarea inflamatiilor musculare si articulare, diminuarea contractiilor musculare, relaxarea musculara, etc., putand fi vindecate o serie de afectiuni: reumatice, ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos, vasculare periferice, ale organelor interne, ginecologice, dar si multe altele.

Pentru a achizitiona aparatele de electroterapie Help Devices Activ nu trebuie decat sa accesati platforma companiei. Toate produsele comercializate de aceasta firma sunt afisate pe pagina web mentionata, unde puteti obtine informatii suplimentare referitoare la caracteristicile tehnice ale aparatelor, la pretul de achizitie sau la modul prin care puteti plasa o comanda propriu-zisa. Aceleasi date, dar si multe altele pot fi obtinute si prin contact direct, prin simpla utilizare a datelor listate in josul articolului de fata– o sa fiti intampinati de personal calificat si experimentat.

Help Devices Activ, date de contact

Mobil: 0724/342558
Tel: 021/3240083
Fax: 021/3240492
Fax: 0724 324 174
Baba Novac nr. 11; sector 3; Bucuresti
e-mail:office@helpdevices.ro
office@help-devices.ro
vanzari@helpdevices.ro
Program de lucu:
luni – vineri 8:30 – 17:30

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.