Help Devices Activ-Furnizor de aparate electroterapie

aparate electroterapieAcuzi dureri musculare? Esti in cautarea unor metode prin care sa-ti calmezi durerea si care sa contribuie la accelerarea procesului de vindecare? Compania Help Devices Activ, in colaborare cu Cefar Compex, iti pune la dispozitie o gama diversificata de aparate electroterapie marca Cefar Compex la preturi excelente. Aparatele comercializate de Help Devices Activ sunt destinate atat amatorilor, cat si profesionistilor. Asadar, daca esti in cautarea unui furnizor de aparate electroterapie performante, raspunsul il gasesti la Help Devices Activ, companie ce are ca principal domeniu de activitate comercializarea aparatelor si dispozitivelor medicale.

Aparate electroterapie-Pentru o vindecare rapida

Electroterapia este o forma de terapie care utilizeaza stimularea electrica pentru a ajuta organismul sa se vindece si sa se recupereze dupa ce a fost vatamat. In general, tratamentul prin stimulare electrica furnizeaza un curent de joasa intensitate, perceput de bolnav sub forma unor pulsatii, care actioneaza asupra muschilor si terminatiilor nervoase. Acest curent electric determina contractarea si relaxarea muschilor, mentinand durerea sub control.

Prin administrarea specifica a intensitatii curentilor folositi, electroterapia incetineste sau blocheaza transmiterea de semnale de durere prin fibrele neuronale, care la randul lor pot reduce la minimum disconfortul adus de durere prin inflamatii, leziuni traumatice, etc.

De ce aparate electroterapie?

Electroterapia reprezinta totalitatea acelor metode de tratament care vindeca cu ajutorul curentului electric. In prezent, exista mai multe tipuri de electroterapie, cea mai comuna fiind cea transcutanta, o metoda care aduce numeroase avantaje, deloc de neglijat.

Unul dintre beneficiile stimularii electrice transcutante este ca aparatul cu ajutorul caruia se aplica electroterapia poate fi utilizat la domiciliu. Astfel, bolnavul se trateaza rapid, foarte simplu si fara efort. Mai mult decat atat, frecventa semnalului electric este reglabila, permitand potrivirea intensitatii si timpului  tratamentului. In plus, electroterapia nu interactioneaza cu alte medicamente, aceasta terapie adresandu-se in mod direct zonelor cu durere.

Cand se utilizeaza aparate electroterapie?

Aparatele de electroterapie sunt indicate pentru urmatoarele afectiuni: cefalee, dureri postoperatorii, artrita, hematoame, contuzii, intinderi musculare, spondiloza, lombalgie, discopatie, celulita, constipatie cronica, dismenoree, afectiuni cardiovasculare, afectiuni neurologice, etc. Asadar, aparatele de electroterapie sunt recomandate atat pentru tratarea afectiunilor grave, cat si pentru tratarea celor minore.

Help Devices Activ-Aparate electroterapie Cefar Compex

Daca vrei sa elimini durerea si sa te vindeci fara retete scumpe si vizite dese la medic, apeleaza la un furnizor care sa-ti poata puna la dispozitie aparate electroterapie performante! Help Devices Activ iti ofera accesul la aparate electroterapie portabile, marca Cefar Compex. Prin intermediul acestor aparate portabile, durerea este tinuta sub control, iar procesul de vindecare este accelerat.

Aparatele de electroterapie disponibile in catalogul de produse Help Devices Activ, acopera diferite domenii de activitate, printre care: sport, fitness, cross-training, masaj, programe integrate, tratamente de recuperare si terapie de stimulare medicala.

Aparatele de electroterapie puse la dispozitie de compania noastra iti aduc aportul in vindecarea unor afectiuni reumatice, ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos, inflamatii musculare si articulare, contractii musculare, etc.

Help Devices Activ- Aparate electroterapie si alte dispozitive medicale

Printre aparatele si dispozitivele medicale comercializate de Help Devices Activ se numara: echipamente recuperare pasivo-activ, dinamometre medicale, goniometre medicale inox, scoliometru medical, aparate recuperare tulburari de statica vertebrala, aparate recuperare membre, banda kinesiologica, platforma lift pacienti, mese pentru tratament, aparate recuperare mers, precum si multe altele, toate oferite la preturi avantajoase.

Pentru a consulta intreaga lista de aparate medicale oferite de Help Devices Activ, si pentru a achizitiona aparate electroterapie performante, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.