Help Devices Activ – Verticalizator pentru recuperarea medicala a copiilor!

MINI STANDY size 2 and 3 ADeseori in viata exista momente cand speranta unei persoane este conditionata de un obiect sau dispozitiv vital. In acest caz se afla si cei mici cu probleme de miscare, care isi doresc din nou sa mearga. Pentru ca acest lucru sa se intample, este nevoie de un verticalizator pentru copii. O firma in cadrul careia veti gasi echipamente de recuperare pasivo-activa de cea mai buna calitate, care sprijina in recuperarea medicala si la practicarea diverselor exercitii este Help Devices Activ din Bucuresti.

Acest verticalizator pus la dispozitie de firma din capitala este o parte importanta a multor terapii. Pozitia verticala ajuta la intinderea muschilor si tendoanelor pentru a se evita eventualele contractii, imbunatateste contractia sangelui, extinde cavitatea abdominala pentru ca procesele respiratorii si digestive sa functioneze usor si ajuta la evacuarea tractului rectal. Cu ajutorul verticalizatorului, pacientul poate sta in picioare in siguranta, avand stabilitate si independenta.

Pe piata se intalnesc mai multe tipuri de verticalizatoare, insa cu acelasi mod de functionare. Pe scurt, verticalizatorul pentru copii le permite acestora sa se ridice singuri, poate fi deplasat atat in spatii interioare cat si in cele exterioare pe suprafete denivelate, nu necesita ancorare la perete, contactele sociale sunt stabilite mai usor si nu in ultimul rand, formeaza simtul echilibrului.

Gratie acestui verticalizator Help Devices Activ, cand sta in picioare, copilul dumneavoastra vede lucrurile dintr-o perspectiva complet diferita: la acelasi nivel cu prietenii si fratii. Contactele sociale si integrarea sociala activa in mediu se realizeaza mult mai usor. In acelasi timp, presiunea de pe baza pentru picioare stimuleaza sentimentul de echilibru. Copilul dumneavoastra este mai in masura sa se orienteze in spatiu. Firma din capitala a dezvoltat acest verticalizator pentru a oferi copilului dumneavoastra toate aceste avantaje.

Caracteristica speciala a verticalizatoarelor Help Devices Activ pentru copii se refera la capacitatea celui mic de a sta in conditii de siguranta in orice moment, in timp ce cadrul ramane mobil, datorita rotilor sale. Nu aveti nevoie sa il ancorati la un perete, el poate fi impins usor pana in casa sau chiar in gradina, chiar si pe suprafete denivelate. Prin urmare, copilul poate sta mereu acolo unde isi doreste si poate sa participe la toate activitatile din cadrul familiei. In plus, aveti posibilitatea sa adaptati in mod individual inaltimea placii pentru picioare la un scaun cu rotile pentru copii.

Acum nu mai trebuie sa ridicati copilul din scaunul cu rotile, ceea ce va ofera ajutor eficient. Cu ajutorul verticalizatorului, copilul dumneavoastra se poate ridica si se poate aseza in mare masura fara asistenta. Sistemul de centura ofera nivelul necesar de siguranta. Atunci cand se ridica, centurile sunt retrase in mod automat pe laturile din dreapta si stanga si sunt blocate in orice pozitie. Copilul dumneavoastra va sta intotdeauna in conditii de siguranta. El se poate intinde pe spate, in scopul de a se odihni, isi poate relaxa mainile, si poate sa se ridice in orice moment, in functie de puterea lui.

Infiintata in anul 2003, firma Help Devices Activ are ca principal domeniu de activitate comercializarea aparatelor si dispozitivelor medicale, folosite in operatiuni de tratare si recuperare, precum si a produselor destinate persoanelor cu nevoi speciale. Cateva dintre domeniile pe care aceste produse, in numar de peste 2000, le acopera sunt urmatoarele: logopedie, ergoterapie, stimulare vizuala, hidroterapie, fizioterapie, termoterapie, etc.

Date de contact:

Bucuresti, Str. Baba Novac, nr. 11, sector 3

Telefon: 021 3240083 / 0724 342 558

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.