Domeniul retail are nevoie de case de marcat fiscale! – Scale Expert

Cantar-cu-eticheta-oBmi2Daca va ganditi sa inlocuiti casa de marcat pe care o detineti la momentul actual sau daca intentionati sa puneti bazele unei afaceri in domeniul retail, atunci trebuie sa luati legatura cu societatea Scale Expert din Bucuresti care va poate furniza case de marcat fiscale la un raport optim cost-performanta. In functie de necesitati si de tipul afacerii voastre, puteti alege dintr-o gama variata de modele: portabile, medii sau mari, cu diverse caracteristici si functii specifice.

Fiecare dintre ele se afla in conformitate cu normativele legislative in vigoare. Cele portabile sunt ideale pentru domenii de activitate ca: vanzarea in piete, servicii postale, curierat, parcari, magazine mici, vanzari ambulante, transport, vanzari in locuri deschise, etc, in timp ce casele de marcat fiscale medii si mari sunt recomandate pentru magazine si restaurante, baruri, farmacii, hoteluri, birouri, unitati comerciale si depozite, etc.

In functie de model, pot functiona cu acumulator si/sau conectare la priza. Pentru mai multe informatii despre caracteristicile tehnice (tipul de imprimanta, viteza de tiparire, consumabile, tastatura, afisaj, memorie fiscala, tipuri de plata, articole pogramabile, interfata, alimentare, rapoarte, dimensiuni, greutate, etc) ale fiecarui model in parte, va rugam sa accesati pagina de internet a companiei cantare-platforme.ro sau sa luati legatura cu reprezentantii acesteia care va vor furniza datele de care aveti nevoie.

Va asiguram de faptul ca societatea Scale Expert va pune la dispozitie case de marcat fiscale fiabile, performante, ce au o durata indelungata de exploatare, o constructie robusta si compacta, ce sunt usor de utilizat si de intretinut,  insa de aceste lucruri va veti convinge chiar voi inca de la prima utilizare.

Casele de marcat fiscale nu reprezinta doar o modalitate de a dovedi ca afacerea pe care o conduceti se desfasoara intr-un cadru legal, ci si o modalitate de a tine evidenta vanzarilor, iar in cazul in care constatati ca ceva nu este regula (ca nu aveti suficienti clienti, spre exemplu), puteti lua masuri eficiente care sa aduca o imbunatatire a situatiei respective (cresterea numarului de clienti). Asadar, desi multi dintre antreprenori sunt nemultumiti de faptul ca sunt obligati sa utilizeze un astfel de echipament, acest lucru nu trebuie perceput ca pe o constrangere, ci ca pe un sprijin care nu face altceva decat sa le usureze munca.

Compania bucuresteana Scale Expert detine o experienta vasta in domeniul importului si distributiei de echipamente, solutii si consumabile pentru retelele comerciale si HoReCa, astfel ca va poate asigura de furnizarea unor produse de calitate, ce se ridica la nivelul celor mai exigente cerinte, produse care provin din tari precum: Germania, Italia, Bulgaria, Spania, sau Korea.

De asemenea, echipa Scale Expert va intampina si cu solutii de remediere a unor probleme tehnice ce pot aparea la echipamentele achizitionate, prin servicii de reparatii atat in perioada de garantie, cat si in cea de post-garantie.

Orientarea catre client, inovatia, responsabilitatea, seriozitatea, promptitudinea, eficienta si profesionalismul sunt doar cateva dintre valorile pe care le promovam in relatia cu partenerii nostri de afaceri (si aici ne referim, bineinteles, si la clienti).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite, nu ezitati sa ne contactati.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.