Doteaza-ti locuinta cu piscina! As Piscine Timisoara!

Piscine-BBlm5Majoritatea persoanelor aleg sa scape de vremea torida din fiecare vara relaxandu-se in mod regulat pe marginea unei piscine, aflata la cel mai apropiat strand sau parc de distractii acvatic. Din nefericire, strandurile si parcurile acvatice au dezavantajele lor: preturi mari, aglomeratie, plus drumul parcurs de acasa pana acolo. Cum poti sa scapi de aceste inconveniente, dar sa ai totusi un loc in care sa te relaxezi cand e cald afara? Construieste-ti propria piscina!

In cazul in care locuiesti la casa si ai putin teren liber, constructia unei piscine este cea mai buna solutie pentru a infrunta caldurile din vara. In plus, poti alege sa iti construiesti o piscina acoperita si, prin urmare, sa te bucuri de posibilitatea de a inota pe tot timpul anului! Daca locuiesti in Timisoara si ai decis sa-ti construiesti o piscina, nu ezita! Apeleaza la ajutorul companiei As Piscine!

Avantajele unei piscine in interiorul proprietatii tale:

  • Inainte de toate, intimitatea! In momentul in care ti-ai construit propria piscina esti scutit de privirile intrebatoare ale strainilor pe care ii vedeai in mod obisnuit la strand. Desigur, ai posibilitatea de a-ti invita rudele si prietenii sa se bucure alaturi de tine, dar atat! In sfarsit, vei avea posibilitatea sa te bucuri de liniste, de spatiul tau propriu, de muzica pe care iti place sa o asculti, etc.
  • In plus, piscina va fi amplasata langa locuinta ta! In cazul in care ti se face pofta de un cocktail sau vrei sa tragi un pui de somn, bucataria si dormitorul tau se afla la doar cativa pasi! Astfel, iti vei face singur programul si vei economisi o gramada de bani pe mancare, bautura, drum.
  • Mai mult decat atat, piscina ta va fi cum ti-o doresti! Ai posibilitatea de a alege dimensiunile piscinei, forma, accesoriile. Prin urmare, nu te vei mai afla la strand intr-o zi calduroasa de duminica gandind “Ce bine ar fi fost ca piscina asta sa aiba si un tobogan!”.

Piscinele puse la dispozitie de catre compania As Piscine sunt de mai multe tipuri:

–         Piscine modulare

–         Piscine din aluminiu-zinc

–         Piscine din beton monolit

–         Piscine din materiale compozite (fibra de sticla)

Piscinele sunt realizate conform celor mai inate standarde, prin utilizarea tehnologiilor de utima generatie, pentru ca tu sa te poti bucura de piscina ta pentru cat mai mult timp! Materialele utilizate ii vor conferi piscine tale protectie maxima, durabilitate extraordinara si rezistenta crescuta!

Relaxeaza-te pe parcursul anotimpului cald cu piscine Timisoara As Piscine! In plus, compania noastra iti ofera si servicii de reconditionari pentru piscine, accesorii, finisaje, dar si produse ca: acoperisuri de masina, acoperisuri piscine, acoperisuri SPA, roboti pentru curatarea piscinei, sisteme de incalzire piscine si multe altele!

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele comercializate in cadrul firmei sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos (sau completand formularul de contact pe care il poti gasi in cadrul site-ului):

As Piscine, date de contact:

Adresa: Timisoara, Splai Penes Curcanul, nr. 4-5, in curtea Azur

Telefon: +40733 195 583

Fax: +40356 444 136

Adresa de e-mail: sales@aspiscine.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.