Dovexim este alegerea perfecta atunci cand ai nevoie de trepte metalice

Trepte-metalice-9rOF6Pentru executia unor trepte metalice care respecta standardele europene si toate normele de calitate si de siguranta agrementate, nu ezitati sa apelati la societatea Dovexim din Oradea.

Suntem activi pe piata de profil inca din anul 1993, ceea ce inseamna o experienta bogata in domeniu si cunostinte bine structurate, care ne ajuta sa realizam confectii metalice de serie mica sau mijlocie, superioare celor existente pe piata: plase cu ochiuri din sarma, carucioare pentru panificatie, gratare metalice, garduri, ferme metalice, rafturi metalice, suduri in puncte si in mediu protector si nu in ultimul rand, trepte metalice.

Materialele pe care le utilizam pentru confectionarea acestor produse sunt de cea mai buna calitate, astfel incat sa ne asigure rezultate de exceptie care sa ne multumeasca si care sa satisfaca asteptarile voastre, clientii nostri. Treptele metalice sunt de tipul gratarelor, P, SP si antiderapante, fiind realizate cu ajutorul unei tehnologii de varf si cu echipamente performante, in cel mai scurt timp posibil.

Profesionalismul si promptitudinea pe care le implicam in fiecare lucrare, au contribuit in mod semnificativ la obtinerea aprecierilor pozitive din partea celor care au apelat la serviciile societatii oradene Dovexim.

Treptele metalice reprezinta o alternativa fiabila la binecunoscutele trepte din beton, intrucat timpul necesar executiei lor este mult mai scurt, se monteaza usor si rapid atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare, fiind rezistente la conditiile de vreme nefavorabile, la actiunea anumitor substante chimice, la uzura, etc., fiind foarte usor de intretinut.

In functie de necesitatile voastre si de spatiul in care se doresc a fi montate treptele metalice, specialistii constructori ai companiei noastre, realizeaza produse care sa se adapteze oricarui tip de interior (sau de exterior, dupa caz), atat din punct de vedere dimensional (lungime, latime, inaltime), cat si din punct de vedere estetic si al proprietatilor pe care trebuie sa le posede.

Distantele dintre fiecare treapta se calculeaza tinand cont de preferintele voastre si de nivelul de siguranta pe care doriti ca acestea sa il ofere (daca se vor utiliza frecvent sau mai rar, etc.).

Treptele metalice sunt destinate montarii atat in domeniul industrial, cat si in domeniul civil. Asadar, daca aveti nevoie de astfel de produse sigure, stabile si durabile, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii societatii Dovexim.

Treptele metalice pot fi zincate termic sau electrolitic si electroforjate P sau SP, cu  sau fara derapant. Opteaza pentru modelul de trepte pe care vrei sa il ai, iar noi ne vom ocupa de restul. Fiecare colaborare pe care o legam se bazeaza intotdeauna pe sinceritate, comunicare, promptitudine, respect si seriozitate.

Portofoliul bogat pe care am reusit sa-l acumulam de-a lungul existentei noastre, denota faptul ca asteptarile unui numar mare de clienti au fost indeplinite din punct de vedere al calitatii produselor oferite, cat si din punct de vedere al colaborarii sincere si amabile care s-a inchegat intre ei si expertii companiei. Ne putem mandri cu aceste lucruri, ele fiind confirmate, nu de putine ori, de fiecare client cu care am reusit sa tinem legatura.

Bucura-te si tu de confectii metalice de calitate realizate de Dovexim Oradea.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.