Dovexim – expertul tau in gratare metalice!

Gratare-metalice-VKDVdCand ai nevoie de gratare metalice sub diferite forme de executie, compania Dovexim este ajutorul tau de incredere. Aceste gratare metalice sunt extrem de rezistente si usor de intretinut. Realizate din materiale de calitate, gratarele metalice au mai multe intrebuintari in aproape orice tip de constructie. Gratarele metalice sunt obtinute prin intermediul unor noi tehnologii, au un design compact si o structura stabila si sigura, permitand trecerea apei, a aerului si a luminii. Mesterii companiei Dovexim pot realiza gratare metalice de diferite dimensiuni, in functie de preferintele si necesitatile tale. Aceste produse au o structura stabila si sigura si se monteaza usor. Raportul calitate-pret al gratarelor metalice este unul avantajos.

Gratarele metalice pot fi zincate termic sau electrolitic, electroforjate, presate sau natur (nezincate, negre). Gratarele metalice pot fi utilizate ca pasarele pietonale care pot avea pana la 4 benzi pe sens, utilizate in industrie, pentru trafic greu, pentru scari metalice de incendiu, podele, rafturi, platforme, garduri si porti, capace rigole, garduri industriale, banci, parasolare si altele asemenea. Constructia cu goluri diverse este extrem de rezistenta, deoarece tensiunea exercitata asupra suprafetei este transmisa in mai multe puncte, micsorand astfel impactul.

Metodele tehnologice utilizate in productie confera o rezistenta superioara structurilor formate pentru conditii grele de lucru. Timpul de executie al gratarelor metalice, indiferent de aplicatia finala pentru care se realizeaza este minim. Firma executa toate proiectele de confectii metalice mici si mijlocii, intr-un timp scurt, la o calitate superioara. Pentru a rezista mai mult timp la expunerea la apa, gratarele metalice sunt tratate anticoroziv pentru acoperiri sau vopsire. Acestea pot fi electroforjate sau electrosudate si se recomanda a fi utilizate in diferite domenii ale industriei, cum ar fi industria chimica, centrale electrice si centrale de termoficare, in industria alimentara, in industria de productie a autovehiculelor, pe santierele navale, cladiri sau locuri de parcare, la instalatii de foraje, etc. Gratarele metalice prezinta un raport excelent intre incercarile distribuite sau punctuale si greutatea proprie, se monteaza usor, au un aspect placut, costuri reduse si permit solutii tehnice si arhitecturale noi.

Dovexim este o companie cunoscuta, infiintata in Oradea, care realizeaza o gama larga de confectii metalice pentru clientii sai din Oradea, dar si pentru persoanele care doresc sa achizitioneze produsele pe care specialistii companiei le realizeaza. Dovexim executa, la cererea clientilor, suduri in puncte si in mediu protector, plase cu ochiuri de sarma, carucioare pentru panificatie, gratare metalice, garduri si porti, ferme metalice si rafturi metalice la cele mai inalte standarde de calitate. Nu exista produs pe care firma Dovexim sa nu il poata realiza cu ajutorul materialelor de calitate de care dispune si al tehnologiei performante.

Pentru mai multe detalii tehnice despre produsele oferite si despre gratarele metalice, acceseaza pagina de internet a companiei Dovexim sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Pentru imagini si alte informatii despre produse intra pe site-ul oficial al firmei. Firma Dovexim asteapta cu interes solicitarile fiecarui client pentru a realiza confectii metalice personalizate nevoilor clientilor. Achizitioneaza oricand ai nevoie gratare metalice oferite de Dovexim intrucat sunt rezistente si de calitate.

Datele de contact ale firmei Dovexim

Adresa firmei: Str. Calea Clujului, Nr. 202/A, Oradea, Bihor

Telefon: 0259 417 034

Email: dovexim@gmail.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.