Dovexim-Furnizorul de confectii metalice

Gratare-metalice-fVrPgIntr-o piata competitiva, succesul este sinonim cu flexibilitatea si diversitatea ofertei, calitatea produselor si a serviciilor, reactiile rapide la schimbarea pietei si bineinteles, respectul fata de clienti. Pentru a obtine toate aceste beneficii, ai nevoie de un partener gata sa raspunda cu succes chiar si celor mai exigente cerinte. Solutia vine de la Dovexim, companie dedicata realizarii unei game diversificate de confectii metalice, de inalta calitate. Asadar, printre produsele oferite spre comercializare se numara si gratare metalice, extrem de rezistente si usor de intretinut, cu intrebuintari diverse in toate tipurile de constructie.

Avantajul gratarelor metalice

Destinate platformelor, podetelor si puntilor electrice, ideale pentru canalele si spalatoriile auto, perfecte pentru acoperirea conductelor de ventilatie, gratarele metalice sunt corpuri cu capacitate portanta, de forma plana, cu numeroase deschideri continue care sunt dispuse in forme regulate. Gratarele metalice sunt formate din bare de sustinere dispuse vertical, in paralel, care se intersecteaza cu bare de umplere, marginea exterioara constituind rama de montaj. Dincolo de toate aceste aspecte, gratarele ofera nenumarate posibilitati de realizare, punctand totodata si la capitolul estetic. Mai mult decat atat, acestea se remarca si prin posibilitatile de combinare cu alte materiale.

In ceea ce priveste utilizarea, gratarele metalice pot fi intalnite in constructiile industriale, in amplasamente publice si private, in agricultura, precum si in multe alte domenii, ceea ce inseamna ca produsele au o utilizare universala. Pe langa  toate acestea, gratarele metalice se remarca printr-o serie de avantaje, incepand cu rezistenta la uzura si terminand cu caracteristicile antiderapante. Cu alte cuvinte, gratarele sunt utilizate acolo unde exista un pericol mai mare de murdarie sau suprafete alunecoase.

Pentru a creste calitatea produsului, fabricarea gratarelor metalice include si o protectie perfecta impotriva coroziunii, prin intermediul procesului de zincare termica, un procedeu ce se aplica, in  general, la otelurile moi, aliajele slabe din otel, la fonta si la otel turnat. Procesul tehnologic de zincare termica cuprinde urmatoarele operatii: pregatirea suprafetelor inainte de zincare (degresare, spalare, decapare, fluxare, uscare), zincarea propriu-zisa si finisarea. Astfel, tratarea suprafetelor pentru prevenirea coroziunii este esentiala pentru asigurarea longevitatii produselor metalice. Cu alte cuvinte, datorita zincarii, gratarele metalice sunt rezistente la actiunile chimice si electrochimice, sau la actiunea substantelor de natura acida si bazica. Pe scurt, zincarea termica constituie cel mai bun anticoroziv pentru otel.

Dovexim-Calitate, profesionalism, tarife accesibile si solutii eficiente

Daca doresti sa te bucuri de calitatea unor produse confectionate prin intermediul  celor mai noi tehnologii in domeniu, Dovexim este solutia, si asta pentru ca iti pune la dispozitie o gama diversificata de gratare metalice, deosebit de rezistente, ideale pentru orice tip de constructie. Mai mult decat atat, gratarele metalice oferite de Dovexim au un design compact, o structura stabila si sigura, permitand in acelasi timp, trecerea apei, a aerului  si a luminii. In plus, produsele nostre se monteaza foarte usor, indiferent de spatii. Gratarele metalice pot fi zincate termic sau electrolitic, electroforjate, presate sau natur (nezincate, negre), in functie de preferinte  si necesitati.

Datorita celor peste 20 de ani in domeniu, Dovexim reuseste sa fie unul dintre cei mai importanti furnizori de confectii metalice de serie mica si mijlocie din Romania, un argument in plus ce vine sa confirme profesionalismul companiei noastre. Pentru ca tu sa te bucuri de avantajul unor servicii complete, afla ca Dovexim executa si suduri in puncte si in mediul protector, plase cu ochiuri din sarma, carucioare pentru panificatie, garduri si porti, ferme metalice si rafturi metalice, toate la preturi accesibile. Pentru a te convinge, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.