Dozatoare apa – O sursa excelenta de sanatate, de la Selrom Trading Company

albDaca doresti sa ai acasa ori sa le oferi angajatilor apa de calitate buna, si calda, si rece, atunci discuta cu reprezentantii Selrom Trading Company. Ei iti vor recomanda achizitionarea de dozatoare apa, la un pret foarte bun.

Despre dozatoare apa – Ce trebuie sa stii

Apa de la chiuveta nu e recomandata nimanui pentru a fi consumata. Contine reziduuri de pe tevi, plumb, mult nisip, fluor si clor in exces. Pentru copiii mici, cu atat mai mult trebuie gasita o alternativa. Canile cu filtru sunt bune, dar au capacitate mica. Tocmai de aceea, nu sunt deloc eficiente intr-o firma cu multi angajati. Solutia optima, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, o constituie utilizarea de dozatoare apa. Le poti cumpara de la Selrom Trading Company.

Ele au nu doar functie de racire a apei, ci si de incalzire. Astfel, intr-o zi torida de vara, iti poti face o limonada racoritoare, intrucat lichidul din dozator are pana in 4 grade Celsius, iar cand e frig, merge de minune o ciocolata calda, intrucat apa furnizata e fierbinte. In functie de preferinte, poti achizitiona dozatoare apa ale caror bidoane sunt returnabile sau nereturnabile. De asemenea, poti solicita ca ele sa aiba diferite capacitati.

Mai trebuie spus ca sunt onorate absolut toate comenzile, transportul fiind gratuit pentru orice zona a tarii.

In general, dozatoare de apa gasesti in: sedii de firme, spitale, saloane de infrumusetare, hale de productie, fabrici s.a.m.d.

De ce sa cumperi dozatoare apa?

Probabil, te gandesti de ce sa comanzi dozatoare apa, din moment ce poti fierbe apa sau ii poti lua un filtru. Ei bine, iata cateva motive:

– prin fierbere se distrug multe minerale din apa. In schimb, lichidul furnizat de dozator e fierbinte, dar nu ajunge la temperatura de fierbere;

– sunt usor de utilizat. Nu trebuie decat sa le montezi in locul special si apoi iti poti lua apa rece sau fierbinte;

– au un suport special pentru amplasarea paharelor de unica folosinta;

– apa este foarte curata. Spre deosebire de aceasta, cea de la robinet e murdara, iar de multe ori chiar si culoarea e cu totul alta;

– pot fi utilizate in orice anotimp.

Despre Selrom Trading Company

Oricand ai nevoie, comanda dozatoare apa din oferta Selrom Trading Company! Aceasta firma e specializata atat in furnizarea, cat si in aprovizionarea lor cu apa imbuteliata, serviciile adresandu-se deopotriva persoanelor fizice si juridice din toata tara.

La alegere, clientii pot opta pentru apa minerala Cristalina (produsa si imbuteliata de Perla Harghitei) sau pentru apa de izvor Beviaqua (imbutelizata de Lavmi Perla). Ambele sunt conform standardelor ISO 9001 si HACCP, astfel ca exista siguranta consumului unei ape de calitate superioara.

In afara de dozatoare apa, din oferta Selrom Trading Company poti cumpara si: cafea capsule Lavazza, cafea solubila Tchibo, expresoare de cafea pentru birou, bauturi racoritoare si ceaiuri.

Comanda dozatoare apa pentru familie sau angajati! Diferenta dintre apa din acestea si cea de la robinet este vizibila chiar de la primul pahar. Solicita o oferta de la Selrom Trading Company.

 

Date de contact

Adresa: Bucuresti, Sos. Garii Catelu, nr. 174, Sector 3

Telefon: 0721.224.008, 0212.564.670

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.