Dozatoare sapun de calitate de la Hoba Ecologic Air System

Esti in cautarea unor dozatoare sapun de calitate superioara? Hoba Ecologic Air System iti pune la dispozitie mai multe modele, indiferent daca esti persoana fizica si le doresti pentru locuinta personala, sau daca esti patron de restaurant sau pensiune si vrei sa oferi clientilor si angajatilor un mediu mult mai curat si mai igienic atunci cand se spala pe maini.

Dozatoare sapun si optimismul

 

Dozatoare sapun de calitate de la Hoba Ecologic Air SystemStiai ca daca esti o persoana pesimista sau, pur si simplu, te apasa gandurile negre cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa te speli pe maini? Da, ai citit bine, chiar nu glumim. De fapt, cercetatorii nu glumesc, ei au descoperit ca oamenii, in general, dupa ce se spala pe maini sunt mai optimisti.

Cu siguranta ca te intrebi care este legatura intre spalatul pe maini si optimismul. Este vorba despre o teorie care poarta denumirea de “Cunoastere Intrupata” si care explica pe intelesul tuturor cum o activitate motrica influenteaza functiile cerebrale.

Teoria spune ca atunci cand te apleci in fata te gandesti la viitor. Daca, in schimb, te lasi pe spate cu siguranta te gandesti la trecut. Deci, in momentul in care te speli pe maini, te absolvi de orice vinovatie si-ti imbunatatesti starea fizica, dar si psihica. De aici si optimismul.

Insa noi am spune ca ai fi cu mult mai optimist daca ai utiliza sapun lichid in locul unuia clasic, mai ales daca te afli in baia unui restaurant si numai gandul la germenii si bacteriile de pe un sapun solid iti alunga instantaneu optimismul capatat cu atata truda.

Avantaje dozatoare sapun

 

Este clar ca daca utilizezi sapunul lichid ca mijloc de igienizare al mainilor, ai nevoie si de un dozator de sapun adecvat. La ora actuala exista dozatoarele din plastic, de unica folosinta cand, in momentul in care s-a terminat sapunul lichid, le poti arunca. Insa, daca ai un restaurant de exemplu, este mult mai practic sa ai un dozator permanent.

Un dozator de sapun incorporat in perete nu poate fi furat. Da, trebuie sa ne gandim si la acest aspect, caci traim in Romania. Este usor de folosit, usor de umplut si se intretine la fel de simplu. In plus, este avantajos si ca pret. Nu trebuie decat sa-ti cumperi sapun lichid la cantitati mari si sa-l umpli de fiecare data cand este nevoie. In acest mod iesi la un pret mult mai bun decat daca ai cumpara mereu si mereu dozatoare de unica folosinta.

Si sa nu uitam ca un astfel de dozator are si un aspect estetic placut si ofera o mai buna manipulare de catre clienti, cat si mai multa igiena.

De unde cumpar dozatoare sapun?

 

Hoba Ecologic Air System este o companie din Arad care se ocupa cu furnizarea logisticii necesare spitalelor, in mod special. Insa, chiar daca esti persoana fizica, aceasta companie Dozatoare-sapun-de-calitate-de-la-Hoba-Ecologic-Air-System1iti poate oferi ceea ce ai nevoie. La fel sta treaba si cu dozatoarele de sapun.

Dozatoarele de sapun de la Hoba Ecologic Air System sunt marca Sanitex si sunt prevazute cu pompa, astfel incat tu ai posibilitatea de a alege daca vei folosi sapun lichid, spuma sau spray. Saculetul este usor de schimbat si iti asigura instalare rapida, fara contaminare. Hoba Ecologic Air System iti ofera totodata si o gama bogata de rezerve de sapun cu pH neutru sau lichid antibacterian.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege dozatoare sapun de la Hoba Ecologic Air System. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Hoba Ecologic Air System? Pentru detalii, suna la numarul 0257-255.220, 0729-282.222 sau 0729-294.545.

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.