Drujbe

8ff5d759c129f07b78a4f4670930f633Foarte multi barbati au printre sculele si echipamentele de lucru, drujbe. Acestea au numeroase utilitati si usureaza foarte mult munca fizica, efortul fiind redus substantial. Pe piata se gasesc foarte multe modele de drujbe, fiind produse de foarte multe firme, unele de renume, altele mai putin si multi consumatori nu aleg intotdeauna cel mai bun produs. Tocmai de aceea, toti cei interesati de achizitionarea de drujbe pot sa consulte oferta propusa de magazinul Agro Mall. Aici exista disponibile o vasta gama de drujbe la preturi competitive.

Care este oferta in materie de drujbe regasita la magazinul Agro Mall?

Acest magazin pune la dispozitia clientilor sai din intreaga tara, prin intermediul site-ului agromall.ro foarte multe modele de drujbe, din care dumneavoastra trebuie doar sa alegeti modelul care se potriveste cel mai bine cu nevoile si standardele dumneavoastra.Puteti opta pentru drujbe electrice sau pentru drujbe pe benzina, in total fiind disponibile pe site-ul magazinului, 23 de modele de drujbe. Daca sunteti nehotarat ce model sa cumparati, iata mai jos prezentate cateva sugestii:

Drujba Electrica HECHT 1835- are motor electric, 230 V/ 50 HZ, puterea sa este 1.8 kW, in timp ce diametrul de taiere este de 350 mm. Lungimea lamei este de 35 cm. Pretul la care va este oferit acest model este de 325,16 lei.

Drujba BSR Forest JT-YD 38 COO- apartine brandului BSR, motorul este in doi timpi, are o capacitate cilindrica de 38 cmc si o putere nominala de 1.6 CP. Functioneaza pe baza de benzina. Pretul acestui model este de 382,26 de lei.

Drujba BSR Forest JT-YD 55-20 CCC- producator BSR, are o capacitate cilindrica de 45 cmc, o putere nominala de 2.4 CP si motorul in doi timpi. Functioneaza pe benzina, iar diametrul de taiere este de 500 mm. Acest model poate fi achizitionat la pretul de 416,61 de lei.

Drujba HECHT 946T cu 2.7 CP, benzina- este produsa de firm Hecht, functioneaza pe benzina si are o capacitate cilindrica de 45 cmc. Dispune de bara si lant Oregon, iar puterea sa nominala este de 2.7 CP. Diametrul de taiere este de 390 mm. Pretul la care puteti cumpara aceasta drujba este de 737,42 de lei.

V-ati decis sa cumparati drujbe de la Agro Mall? Iata care sunt modalitatile de livrare

Livrarea produselor cumparate de la acest magazin se face fie prin intermediul unor firme de curierat, fie direct, prin ridicarea de la showroom-ul din judetul Ilfov, localitatea Bragadiru, soseaua Alexandriei, nr 22A. Daca optati pentru curier, produsele vor ajunge la adresa dumneavoastra in termen de una-doua zile. Plata pentru drujbe sau alte produse ale magazinului poate fi facuta fie prin transfer bancar, fie ramburs, fie numerar, direct la showroom.

Datele de contact ale acestui magazin care va ofera drujbe de cea mai buna calitate

Pentru detalii si informatii suplimentare, nu ezitati sa ii contactati pe reprezentatii magazinului prin e-mail sau telefon. De asemenea acestia la stau la dispozitie la sediul din Popesti Leordeni, de luni pana vineri intre orele 08.30 si 17.30 si sambata, in intervalul orar 09.00-14.00. Alegeti Agro Mall daca vreti sa cumparati drujbe la preturi avantajoase de la producatori de incredere.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.