Dulapuri pentru calculatoare

Dulap_pentru_calculator_3col--KW_00000943-01Asemeni altor obiecte, si calculatoarele trebuie asezate in anumite locuri specifice. In acest sens au fost create dulapuri pentru calculatoare. Daca sunteti interesat sa achizitionati dulapuri pentru calculatoare la preturi avantajoase, din materiale de cea mai buna calitate, puteti consulta online oferta magazinului Kwesto. Aici veti gasi variate modele de dulapuri pentru calculatoare.

Ce trebuie sa stiti despre firma Kwesto?

Kwesto este o firma care a luat fiinta in Praga in anul 2000, facand parte din concernul multinational Takkt. In 2005 a fost infiintata Kwesto Romania, cu sediul in Bucuresti. Kwesto este o organizatie comerciala independenta, care pune la dispozitia tuturor celor interesati peste 12.000 de produse. Datorita profesionalismului si seriozitatii sale, numerosi clienti importanti au ales sa colaboreze cu aceasta firma. Printre aceste se numara: IGM Group, Globo Estern Europe S.R.O, SHS Global KFT etc. Prin intermediul acestei firme puteti cumpara dulapuri pentru calculatoare si alte produse, toate la cea mai inalta calitate.

Recomandari pentru dulapuri pentru calculatoare

Iata mai jos cateva recomandari pentru dulapuri pentru calculatoare, in cazul in care nu va puteti decide asupra unui model anume:

Dulap pentru calculator, 3162 lei– Calculatorul dumneavoastra poate fi pastrat in conditii de siguranta, in diverse locuri, cum ar fi hale de productie, hipermarketuri etc. Acest model poate fi dotat cu role de deplasare. Este un dulap realizat din otel, cu suprafata finisata cu vopsea pulbere si este prevazut cu 3 compartimente. De asemenea, dispune de un suport glisant pentru tastatura si mouse.Usile superioare sunt umplute cu sticla securizata, foarte rezistenta. Daca doriti, puteti opta pentru adaugarea unui cuier pentru cablaj sau a unui ventilator electric.

Dulap pentru calculator, 4650 lei- este prevazut cu o usa si cu o polita basculanta utila pentru tastatura. Se preteaza excelent pentru monitoare LCD cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 19″. Sistemul de incuiere se realizeaza prin broaste cilindrice. Sistemul de prindere se face prin insurubare in podea. Acest model este prevazut cu doua polite reglabile, putand fi dotat cu doua ventilatoare.

Dulap pentru calculator, 1984 lei- se potriveste monitoarelor LCD care au dimensiunea pana in 20″. Dispune de ventilatie pasiva. Este realizat din otel, vopsit cu vopsea pulbere. Se poate folosi in depozite, ateliere sau exploatari.

Dulap pentru calculator cu echipament electric, 4575,6 lei- reprezinta o solutie ideala pentru calculatoarele care se folosesc in ateliere sau exploatari. Partea superioara a dulapului este inclinata si prevazuta cu geam de acoperire, din sticla foarte rezistenta, in timp ce partea inferioara dispune de polita extractibila care poate fi folosita pentru amplasarea unei imprimante. Toate partile acestui model de dulap se pot incuia independent. In ceea ce priveste ventilarea, aceasta se realizeaza prin orificiile care sunt in peretele lateral. Daca doriti, puteti opta pentru dotarea acestui dulap cu rotite, cu ventilator electric si cu sertar.

Dulap pentru calculator, 5567,6 lei- face partea din categoria dulapuri pentru calculatoare din otel de cea mai bun a calitate; se preteaza pentru monitoarele mari cu dimensiunea de 24″. Dispune de sertar cu inaltime de 100mm cu insertie speciala, care se rabateaza pentru mouse si tastatura. Monitorul poate fi incuiat separat. Ventilarea se realizeaza printr-un ventilator axia cu filtru de praf.

Comandati cu incredere dulapuri pentru calculatoare de la Kwesto

Toate aceste dulapuri pentru calculatoare dispun de minim 3 ani garantie, sunt realizate din cele mai bune materiale si concepute in asa fel incat dumneavoastra sa fiti pe deplin multumiti de alegerea facuta. Nu ezitati asadar sa apelati la firma Kwesto pentru a achizitiona dulapuri pentru calculatoare si alte produse, toate la cele mai convenabile preturi. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre aceasta firma sau sa vizualizati intreaga oferta de care dispune, puteti accesa site-ul kwesto.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.