Dulapurile electrice Somet

Dulapurile electrice Somet 1Dulapul electric este un element component, de constructie inchisa, al unui tablou de distributie si este echipat cu aparate si materiale electrice. Dulapurile electrice sunt special concepute sa asigure etanseitate si grad de protectie ridicat din punct de vedere electric, dar sa ofere si posibilitea de multiplicare si distribuire a diferitelor aplicatii pentru care sunt utilizate. Domeniul de utilizare poate fi cel al distributiei de energie electrica, telecomunicatii, televiziunea prin cablu si internet sau automatizari industriale. Practic aceste dulapuri electrice le vom intalni in majoritatea constructiilor civile, industriale si casnice.

Despre energia electrica

Energia electrica este cea mai curata forma de energie cunoscuta de omenire pana in prezent. Modalitatea de obtinere a ei este binecunoscuta de noi, de la energia produsa de hidrocentrale si pana la cea produsa de termocentrale si mai nou cea produsa din surse eoliene si solare. Dupa producerea energiei este necesar ca aceasta sa fie transportata de la locul in care este produsa pana la cei ce o utilizeaza.
Transportul energiei electrice pe distante mari se face pe linii electrice de inalta tensiune pentru ca pierderile sa fie cat mai mici. Pregatirea energiei electrice pentru transport se face cu ajutorul transformatoarelor electrice ridicatoare de tensiune, apoi urmeaza transportul propriu-zis prin intermediul retelelor electrice de transport pe liniile aeriene de inalta tensiune.

Ajunsa la destinatie, energia electrica trebuie sa aibe parametrii de care avem noi nevoie si de aceea tot cu ajutorul transformatorului electricDulapurile electrice Somet 2 tensiunea nominala este scazuta.
Din acest punct este necesar ca energia electrica sa fie distribuita utilizatorilor casnici si industriali. Un element important in acest lant de distributie este cofretul si dulapul electric.

Dulapul electric

Dulapul electric este utilizat intr-o gama larga de aplicatii electrice. Ele pot fi de interior si in acest caz dulapurile nu sunt asa de pretentioase la etanseitatea lor, exceptie facand locurile cu umiditate ridicata sau cu pericol ridicat de gaze.
Dulapurile de exterior sunt mult mai restrictive in ceea ce priveste etanseizarea lor, pot fi dulapuri folosite si cablate pentru retelele publice de distributie, tablouri de contorizare, tablouri de comanda pentru statii electrice de distributie, control statii de pompare, dulapuri de distributie in telecomunicatii, televiziune prin cablu sau retele de fibra optica. Aceste dulapuri fac posibila multiplicarea cailor de distributie.

Despre Somet Srl

Una din firmele ce au ca obiect de activitate productia de piese metalice, implicit si de de cofrete si tablouri electrice este Somet SRL din Buzau, firma ce a luat fiinta in anul 1991.

In toti acesti ani societatea Somet a capatat o experienta vasta. Ea beneficiaza de personal profesionist si de echipamente de ultima generatie si are si utilajele performante asistate de computer special create pentru operatiile de prelucrare a tablelor si a profilelor.
Somet este in masura sa ofere produse si servicii de calitate superioara cu cel mai bun raport calitate – pret.

Produsele oferite de firma Somet Srl din Buzau sunt urmatoarele:

Dulapurile electrice Somet 3– Vestiare metalice;
– Cofrete si dulapuri electrice;
– Mobilier pentru gradinita, pentru clasa pregatitoare, pentru colectivitati, pentru depozitare si arhivare;
– Bancuri de lucru;
– Mobilier pentru cantina;
– Mobilier medical;
– Mobilier PAL melaminat;
– Mobilier scolar;
– Confectii si structuri metalice;
– Dulapuri pentru chei.

Indiferent de mobilierul de care ai nevoie, firma Somet iti sta la dispozitie cu produse de calitate.

Poti citi articole interesante si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.