Dumistreli – Hale industriale moderne pentru o multitudine de utilizari!

hale industrialeV-ati intrebat vreodata care sunt cele mai intalnite constructii din domeniul comercial-industrial in zilele noastre? Daca aceasta chestiune a trecut vreodata prin mintea dumneavoastra, atunci aflati ca raspunsul este unul simplu: halele industriale. Dat fiind faptul ca sunt sisteme de constructii bazate pe structuri metalice, o metoda extrem de cautata de firmele mari, aceste hale industriale au capatat o raspandire mult dincolo de destinatia lor initiala, aceea de constructii usoare de depozitare sau productie. Astfel de constructii extrem de practice in domeniul industrial si comercial va pune la dispozitie si firma Dumistreli din Suceava.

Hale industriale de la Dumistreli – Constructii flexibile si moderne!

Sistemele constructive metalice, printre care si aceste hale industriale Dumistreli, reprezinta fara doar si poate, cele mai flexibile si mai moderne sisteme de construire. Aceasta realitate se datoreaza in primul rand faptului ca ele au la baza in zilele noastre, mai mult ca oricand, noi tehnologii care permit depasirea limitelor dimensionale si volumetrice.

Firma din Moldova va  propune o gama larga de hale industriale pe structura metalica, folosind solutii moderne de termoizolare a acestora si inchidere. Indiferent ca le veti utiliza ca un simplu depozit pentru marfurile dumneavoastra sau ca o unitate de productie, Dumistreli va ofera atat executia elementelor constructive, cat si montajul acestora.

Orice proiect de hale metalice industriale Dumistreli este realizat pe baza specificatiilor venite din partea dumneavoastra. Firma din estul tarii propune aceasta optiune din dorinta expresa de a satisface pe deplin necesitatile dumneavoastra. In general, tipurile constructive pentru o cladire pe structura metalica sunt dictate de structura metalica principala si de modul de inchidere al acesteia.

Domeniile de utilizare si avantajele acestor hale industriale!

Aceste tipuri de constructii pe structura metalica oferite de Dumistreli sunt solutii optime intrucat permit realizarea de spatii voluminoase intr-un timp foarte scurt, cu termene respectate cu strictete. Intr-o societate bazata exclusiv pe concurenta si expansiune, constructiile de tip hale industriale sunt cele mai adaptate ritmului de dezvoltare, dat fiind faptul ca dispun de un mod simplificat si redus de dificultate in proiectare si executie.

Cu atatea avantaje constructive, aceste hale industriale au o destinatie finala foarte stufoasa. Astfel, ele pot servi ca: spatii pentru un service auto, hale de productie, hale de depozitare, sali de sport, depozite frigorifice si alimentare, centre de distributie si spatii logistice, centre comerciale, supermarket-uri, fabrici de procesare, ferme agricole, cladiri administrative sau hale metalice cu multe alte destinatii.

In ceea ce priveste avantajele pe care aceste hale industriale le aduc posesorilor lor, fie chiriasi sau proprietari, aici putem enumera:

– aceste constructii se potrivesc oricarui tip de cladire;

– dispun de o mare rezistenta la conditii meteo extreme: la vant, seism, zapada;

– au un timp redus de executie (cu 75% mai redus decat in cazul cladirilor de beton si zidarie);

– flexibilitate (halele pot fi dezmembrate si repozitionate, pierderile fiind minime);

– posibilitati de extindere ulterioara a constructiei;

– posibilitatea existentei unor deschideri mari;

– durata de viata de pana la 50 de ani de la montaj.

Pe langa aceste hale industriale, firma Dumistreli mai pune dispozitie o gama extinsa de poduri, diguri metalice de protectie, pereti cortina, usi si porti, tamplarie aluminiu si PVC, balcoane cladiri si multe altele.

Date de contact:

Str. Mircea Damaschin Nr.1B, Suceava, Suceava

Telefon: 0758 119424 / 0743 149388

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.