Ecauciuc: Anvelope de iarna pentru siguranta dumneavoastra

Traficul pe timp de iarna este ingreunat datorita conditiilor meteo si datorita carosabilului care este fie incarcat cu zapada, fie inghetat si extrem de periculos pentru participantii aflati in trafic. Datorita temperaturilor scazute asfaltul este alunecos, derapajele fiind extrem de intalnite datorita vitezei excesive sau datorita nerespectarii distantei de siguranta dintre doua masini. Dar, acum puteti reduce distanta de franare si puteti creste aderenta si stabilitatea la drum intr-un mod simplu dar si accesibil. Aflati cum citind liniile de mai jos.

Cea mai la indemana metoda prin care puteti evita accidentele specifice anotimpului rece este reprezentata de echiparea cu cauciucuri de iarna. Cauciucurile de iarna au o consistenta diferita fata de cele de vara, acestea asigurand siguranta in trafic indiferent de starea carosabilului. Desigur, pentru a obtine rezultatele pe care le doriti trebuie sa achizitionati anvelope de iarna de calitate, noi si care poarta insemnele unor producatori de renume. Altfel, riscati ca rezultatele obtinute sa nu fie pe placul dumneavoastra.

O anvelopa de iarna isi pierde din proprietati odata cu trecerea timpului. Mai mult, procesul de realizare al acestor produse este extrem de important, de aceea este indicat sa alegeti producatori de incredere care pot face dovada calitatii cauciucurilor in cauza. Chiar daca iarna este pe sfarsite, avand in vedere conditiile meteo inregistrate in ultima perioada, cauciucurile de iarna sunt inca necesare. Mai mult, acestea sunt prevazute si impuse de legea in vigoare, ceea ce inseamna ca in lipsa acestora puteti fi amendat.

In cazul in care doriti sa achizitionati cauciucuri de iarna de cea mai buna calitate dar si la preturi avantajoase, de producator evitand taxele intermediarilor, noi va recomandam serviciile companiei Ecauciuc. Ecauciuc vine in intampinarea clientilor sai, sau a celor interesati, cu servicii de specialitate ce sunt disponibile prin intermediul unui magazin online de specialitate. Acest magazin online are ca principal scop comercializarea de anvelope pentru toate modelele de masini auto existente pe piata din Romania. Desigur, in afara acestor produse firma va mai pune la dispozitie si alte piese sau accesorii auto originale.

Fiecare produs comercializat este nou si oferit cu garantie proprie. Aceleasi lucruri se aplica desigur si pentru cauciucurile de iarna. Cauciucurile pot fi achizitionate simplu si rapid. Accesati magazinul online Ecauciuc, utilizati filtrele disponibile pentru a alege cauciucul compatibil cu autovehiculul dumneavoastra, completati formularul online si plasati comanda dorita. Coletul va fi apoi livrat in cel mai scurt timp posibil la domiciliu prin intermediul unei companii de curierat rapid. Preturile, dupa cum am precizat deja, sunt extrem de avantajoase, in fiecare luna fiind disponibile reduceri substantiale.

Stati la curent cu aceste reduceri dar si cu ofertele pentru cauciucuri de iarna Ecauciuc prin accesarea magazinului online cu acelasi nume. Informatii suplimentare despre cele mentionate si nu numai puteti gasi sau obtine si prin utilizarea datelor de contact ce sunt listate in finalul acestui articol.

Ecauciuc, date de contact

Adresă:
Ecauciuc.ro
SC Ecauciuc SRL-D
Bd.Matei Basarab, Nr.17
Slobozia, Romania

comenzi (at) ecauciuc.ro
office (at) ecauciuc.ro
Telefon:
0726.135.517 | 0753.569.694

Fax:
0243.234.598

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.