Echipamente antiefractie – sirena de interior

Vrei sa cumperi echipamente antiefractie eficiente? Opteaza pentru sirenele de interior. Chiar daca hotii vor reusi sa patrunda in casa ta, zgomotul puternic ii va speria si vor abandona planul de a te fura. Daca optezi pentru mai multe echipamente antiefractie, nu doar pentru sirena de interior, “colaborarea” dintre acestea va da rezultate maxime!

Sirenele de interior sunt echipamente antiefractie de care si tu ai nevoie

 

Echipamente antiefractie – sirena de interiorMarca Bentel este recunoscuta atunci cand vine vorba despre sirene de interior, echipamente antiefractie ce vor speria hotii si-i vor pune pe fuga, astfel incat, chiar daca te alegi cu un geam spart, cel putin paguba materiala nu este mai mare de atat.

Sirenele de interior Bentel cele mai uzuale sunt cu flash si-ti vin livrate cu manual de instalare pentru ca tu sa fii sigur de eficienta lor. Comanda este independenta in acest caz, au dimensiuni reduse, de 122 x 72 x 35 mm, consumul sirenei este de 200mA, iar tensiunea de alimentare este de 12 V nominal.

Poti sa achizitionezi si o sirena de interior alba, paralelipipedica din ABS plastic de la Stim. Presiunea acustica este de 115 dB/1m, puterea este de 20W, iar tensiunea se incadreaza intre 6 si 13,5 Vcc. Curentul folosit nu depaseste 350 mA.

O alta sirena de interior este cea stereo cu mufa de conectare. Lungimea cablului atinge 90 cm, iar dimensiunea este de 63x56x50 mm. Mai exista si sirena de interior cu autoalimentare, tot de la Bentel. Are o greutate de 245 g, temperatura optima de functionare se incadreaza intre 5 si 40 de grade Celsius, dimensiunile sunt mici, carcasa este alba, intensitatea luminoasa atinge 60 Cd, iar volumul sonor este de tonalitate joasa sau tonalitate inalta, dupa cum alegi.

Sa nu uitam si de sirena de interior de la DSC, radio, adica wireless. Presiunea acustica este de 85 dB, bateria are o durata de viata de 2 ani, este prevazuta cu carcasa si temper de perete, dar si cu protectie de demontare a carcasei.

De unde se pot cumpara echipamente antiefractie variate la preturi bune?

 

BestService-IT este un magazin online cu sediul in Timisoara care in mai putin de 5 ani de activitate a reusit sa-si faca un renume pe piata de profil,Echipamente antiefractie – sirena de interior1 comercializand numai echipamente antiefractie de calitate superioara, apartinand unor branduri consacrate, la un pret competitiv.

Printre numeroasele oferte de echipamente antiefractie pe care BestService-IT le comercializeaza se numara sirenele de interior si sirenele de exterior, sistemele si centralele antiefractie, modulele si tastaturile antiefractie, centralele wireless si panourile sinoptice, detectorii de senzori si accesoriile antiefractie si dispeceratele telefonice.

Echipamentele antiefractie se monteaza foarte usor, se intretin foarte usor si se manevreaza la fel de usor. Nu este o mare filosofie manuirea acestora, iar odata montate isi vor face treaba cu constiinciozitate. De regula, nu necesita intretinere, au o durabilitate mare, sunt rezistente, robuste, fiabile si-ti sunt oferite si cu garantie.

Comanda acestor echipamente se face direct, online, poti plati online cu cardul sau ramburs, iar comanda iti este livrata acasa. In contul tau de client vezi in permanenta informatiile legate despre comanda si plata si esti astfel mult mai linistit. Te bucuri si de service.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege echipamente antiefractie de la BestService-IT. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele BestService-IT? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0746-851.493 sau trimite un e-mail pe adresa office@bestservice-it.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.