Echipamente audio oferite de All Music!

917171319429878RAll Music ofera servicii de inchiriere a echipamentelor pentru sunet pentru cei care doresc organizarea unui eveniment si nu pot sau nu vor sa achizitioneze astfel de dispozitive de sonorizare. Aceste echipamente audio pot avea costuri ridicate, mai ales daca sunt profesionale. All Music vine in sprijinul celor care se regasesc in aceasta situatie, oferindu-le servicii de inchiriere a tuturor echipamentelor necesare, la preturi avantajoase. All Music inchiriaza echipamente profesionale de sunet pentru o gama larga de evenimente, cum ar fi: concerte, turnee, evenimente corporate, evenimente private, prezentari de moda, conferinte, cluburi, simpozioane, manifestari culturale, inaugurari, deschideri oficiale si multe alte evenimente. Evenimentele sunt duse la sfarsit cu succes datorita experientei si profesionalismului de care firma da dovada.

Cu o vasta experienta in domeniul de entertainment, All Music dispune de o gama diversificata de echipamente profesionale pentru sonorizare, care asigura un sunet de calitate, indiferent de evenimentul in cadrul caruia sunt folosite. Printre dispozitivele audio oferite spre inchiriere, se gasesc sisteme line array, sisteme din monitorizare, backline, sisteme audio active si multe altele. Pretul pentru inchirieri depinde in mare parte de numarul produselor si durata perioadei in care vor fi utilizate.

Vanzarile de echipamente pentru sunet sunt realizate de catre All Music la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata de profil. All Music ofera echipamente profesionale care poarta marca unora dintre cei mai importanti producatori din domeniu, printre care sunt: Electro-Voice, Acoustic-Line, Pioneer, Kramer Electronics, Funktion One, Euromet si lista poate continua. Utilizarea acestor sisteme asigura o sonorizare impecabila evenimentului pe care doresti sa il organizezi. Un line array este un sistem de boxe care este realizat dintr-un numar de elemente audio identice asezate intr-o linie si alimentate intr-o latura pentru a crea o sursa apropiata de sunet. Toate dispozitivele esentiale pentru un eveniment cu adevarat reusit le vei gasi prin intermediul companiei All Music.

All Music, cu sediul in Constanta, este o firma dedicata evenimentelor in care sonorizarea este elementul care face diferenta. Activitatea firmei consta in organizarea de evenimente si furnizarea unei game largi de echipamente profesionale atat pentru sunet, cat si pentru lumini, efecte speciale, redare video si echipamente de montare scena. Echipa firmei ofera consiliere pentru alegerea sistemelor potrivite de lucru, ocupandu-se si de montarea acestora si configurarea echipamentelor. Compania pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de echipamente: sisteme de conferinta, dispozitive pentru iluminarea arhitecturala cu led-uri, echipamente pentru diverse efecte pirotehnice, echipament pentru DJ, sisteme de proiectare video si multe altele. Toate aceste echipamente pot fi atat achizitionate, cat si inchiriate, in ambele cazuri preturile practicate fiind avantajoase pentru cei interesati.

Pentru mai multe informatii despre echipamentele All Music care pot fi inchiriate sau cumparate, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei! Pentru ca evenimentul sa fie un succes si sonorizarea sa fie de calitate superioara solicita, ajutorul echipei All Music! Pe site-ul firmei vei gasi detalii despre echipamente, despre evenimentele realizate si poti solicita o oferta. Inchiriaza sau achizitioneaza echipamentele audio All Music pentru succesul evenimentului pe care il organizezi!

Datele de contact ale firmei All Music

Adresa firmei: Str. Hortensiei, Nr.14, Constanta

Telefon: 0723 17 96 22

Email: office@all-music.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.