Echipamente esentiale in industria panificatiei – Utilaj Rom-Ital

Malaxor-Pietro-Berto-Easy-E-zkuu3Industria painii si cea a produselor de patiserie au mare nevoie de malaxorul Pietro Berto Easy E comercializat de catre societatea Utilaj Rom-Ital in mai multe variante, la un raport excelent calitate-pret. Fiecare dintre acestea are doua caracteristici comune: spirala si cuva extractabila pentru o curatare mai usoara. In schimb, capacitatea aluatului ce poate fi malaxat, variaza in functie de modelul malaxorului: 300 kg, 250 kg, 200 kg, 160 kg, 120 kg si 80 de kg.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, malaxorul Pietro Berto Easy E poate avea o putere instalata de 12,3 kW, 8,2 kW, 8,9 kW, 4,6 kW, o tensiune de alimentare de 230V/50Hz/3+T, 400V/50Hz/3+T, 220V/60Hz/3+T, o greutate totala de 1250 kg, 980 kg, 820 kg, o cuva cu un volum de 449 l, 261 l, 148 l, 2 viteze a spiralei, o viteza a cuvei de 12 rotatii/min, 10 rotatii/min, s.a. Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile tehnice ale acestor produse. In cazul in care considerati ca va sunt necesare si alte informatii pentru ca alegerea pe care o veti face sa fie cea care sa raspunda necesitatilor si cerintelor voastre materiale sau de alta natura, reprezentantii companiei Utilaj Rom-Ital din Sibiu va stau la dispozitie in orice moment, oferindu-va solutii complete, practice, optime si customizate.

Modul de utilizare al malaxoarelor Pietro Berto Easy E comercializate de catre societatea noastra, este unul foarte simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti caruciorul si sa il blocati manual cu ajutorul manetei sau automat prin sistemul hidraulic. Cu ajutorul tastelor aflate pe panoul de comanda, mixerul poate fi pus in functiune imediat. Daca doriti sa schimbati sensul de rotatie pentru a optimiza operatiunea, acest lucru se poate efectua, insa, doar in viteza a 1-a a spiralelor. Dupa ce se sfarseste amestecul aluatului, extractia caruciorului este utila atat pentru scoaterea acestuia din malaxor, cat si pentru curatarea sa facila.

Malaxorul Pietro Berto Easy E are o structura realizata din materiale de calitate: otel acoperit cu pulberi pentru contactul sigur al acestuia cu produsele alimentare. Materialul asigura o durata de exploatare indelungata, rezistenta la uzura, coroziune, zgarieturi, etc. Are o constructie robusta, un design compact, fiind rezistent la socuri si vibratii, prezinta fiabilitate, s.a.m.d. Atat malaxorul Pietro Berto Easy E, cat si celelalte produse, sunt realizate in conformitate cu normativele legislative in vigoare privind acest domeniu de activitate.

Asadar, daca ai nevoie de aceste echipamente pentru a usura activitatea angajatilor tai si pentru a creste productivitatea afacerii tale, compania capabila sa ti le ofere la standarde inalte de calitate este Utilaj Rom-Ital. Firma sibiana a luat nastere in anul 1999 si este bucuroasa sa poata oferi industriei de panificatie o gama larga si variata de echipamente specifice acestui domeniu: cuptoare, malaxoare, masini de grisine, de pesmet, de covrigi, masini de feliat, predospitoare, mixere planetare, etc.

Suntem o echipa serioasa si eficienta care lucreaza pentru indeplinirea necesitatilor fiecaruia dintre voi. Termenii colaborarii legate cu clientii nostri, vor fi respectati pana in cel mai mic detaliu, intrucat multumirea voastra ne bucura si pe noi.

Afacerea ta se desfasoara in conditii sigure si optime daca achizitionezi malaxorul Pietro Berto Easy E de la Utilaj Rom-Ital.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.