Echipamente profesionale spalatorii – pentru firma dumneavoastra

Indiferent ca doriti sa deschideti o mica afacere de tipul unei spalatorii profesionale pentru haine, sau doriti sa va modernizati punctul de lucru al companiei dumneavoastra, Rom Clean este solutia perfecta. Prin produsele importate de catre noi, calitatea este asigurata de cele mai puternice brand-uri din domeniu. Indiferent ca aveti nevoie de produse pentru curatarea antibacteriana, sau de tip uscat, precum si alte solutii complete, va oferim echipamente profesionale spalatorii ce beneficiaza de cele mai avansate tehnologii, dar si o echipa de profesionisti ce va stau oricand la dispozitie.

Cativa dintre producatorii de echipamente profesionale spalatorii

Danube este unul din producatorii cu care avem stranse legaturi de parteneriat, iar datorita lor, putem oferi echipamente profesionale spalatorii pentru domenii ce vizeaza activitatea hoteliera dar si sanitara si medicala. Prin intermediul masinilor de spalat cu bariera igienica, acest producator, a devenit inca din anii ’84 un nume greu in industria producatoare de echipamente profesionale spalatorii. Asadar, indiferent de situatie, stim clar ca nici o spalatorie nu este identica cu alta, tocmai de aceea ne preocupam sa va consiliem pentru a alege echipamentul necesar pentru dumneavoastra.

Italian Drycleaning este de asemenea unul din partenerii nostri de incredere, acestia fiind specializati in echipamente profesionale spalatorii uscate. Acestea ofera avantaje multiple, dar si un randament sporit. Printre masinile de spalat si curatare uscata, mai puteti opta si pentru echipamente profesionale spalatorii industriale, ce permit sarcini de pana la 122 Kg, dar si de masini de spalat pe fise. Ultima categorie fiind perfecta pentru spalatoriile ce functioneaza in regim de autoservire.

Pentru ca orice spalatorie de rufe are nevoie pe langa echipamente profesionale spalatorii si de echipamente auxiliare pentru calcarea rufelor dar si pentru impachetarea acestora. Gama de produse marca Camptel apartine grupului italian Anghineti. Acest grup ofera produse si solutii pentru fabrici de textile dar si componente si accesorii necesare pentru acestea.

Gama de echipamente profesionale spalatorii marca IMESA este si ea prezenta in lista noastra de parteneri. Acest producator este specializat in masini de spalat industriale, cu una sau doua cuve de spalare,dar si masini de spalat pe baza de monede pentru unitatile tip autorservire.

Echipamente profesionale spalatorii dar si servicii competente

Asadar, iata doar cele mai importante firme partenere cu care Romclean lucreaza pentru a va oferi cele mai performante solutii si echipamente profesionale spalatorii. Pe langa produsele de inalta calitate, oferim si consiliere completa pentru a putea implementa cu succes proiectul dumneavoastra.

Cand vine vorba de echipamente profesionale spalatorii, trebuiesc avuti in vedere cativa factori ce tin de nivelul general de profit. Aici ne referim la aspecte ce vizeaza costurile de functionare, intretinere, dar si eventuale reparatii necesare. Asiguram, totodata si service-ul autorizat pentru toate tipurile de echipamente pe care le comercializam, astfel incat, dumneavoastra sa va puteti bucura de cele mai bune produse pentru perioade cat mai lungi de timp.

Rom Clean va ofera produse de import de cea mai inalta calitate de la cei mai buni producatori din domeniu. Printre acestia putem enumera Italian Drycleaning (Italia), Danube-International (Franta)  si Lapauw (Belgia) si Importator Renzacci (Italia) si IMESA (Italia).  Totul pentru afacerea dumneavoastra, produse, servicii, consiliere si o echipa de incredere! Rom Clean va astepta pe siteul www.romcleanimport.ro pentru a consulta ofertele noastre.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.