Echipamente si statii filtrare aer industriale si rezidentiale

statii de filtrare aer

Poluarea aerului este deja un real motiv de ingrijorare pentru multe tari si regiuni, iar daca despre Bucuresti spunem ca este un oras poluat, mai ganditi-va un pic, in Tokyo oamenii poarta in fiecare zi aproape masti pentru a putea respira cat de cat. Suntem Asimo Trading Prod, iar prin produsele si echipamentele noastre ne straduim sa oferim tuturor clientilor nostri statii filtrare aer care imbunatatesc calitatea aerului prin eliminarea tuturor particulelor de praf si reziduuri dar de asemenea, pot elimina si microbii si alti agenti bacterieni. Pe langa statii filtrare aer noi producem si alte echipamente cum ar fi echipamente de exhaustare a reziduurilor emanate in industria lemnului, metalurgica, ciment, alimentara, precum si echipamente de detectare si stingere scantei precum si consumabile si solutii de ventilatie.

Despre necesitatea si tipurile de filtre ale unor statii filtrare aer

Sistemele si statiile de procesare a aerului sunt un necesar in zonele puternic industrializate, mai ales in orasele unde exista colosi industriali din domeniul metalurgiei si nu numai. Aceste statii filtrare aer sunt obligatorii pentru toate centrele industriale deoarece, asa cum se cunoaste, intr-o facilitate de productie industriala, aerul din incinta acestora este foarte incarcat cu particule de praf, pulberi metalice, sintetice sau chiar si noxe. Astfel, instalatiile de aer sunt dotate cu o serie larga de filtre care pleaca de la simplul principiu al sitei, pana la filtrele active cu straturi de carbon sau alte elemente ce neutralizeaza substantele cu potential toxic din aer.

Pentru a intelege mai bine importanta acestor statii filtrare aer puteti face un mic experiment, iar daca aveti un computer sau laptop, intregul experiment se rezuma doar la privirea radiatoarelor dintr-un calculator. Cel mai bine, puteti aseza pe calorifer o bucata de material textil subtire usor imbibat. Porniti centrala (cel mai bine se observa pe timpul iernii) si lasati bucata de textil pe cursul intregii zile. La final veti constata pe suprafata sa urmele de praf depuse sub forma unei mizerii cenusii. La fel, intr-un calculator care nu a fost desfacut si curatat de ceva timp veti gasi o cantitate destul de mare de praf.

Oferiti un mediu sigur de munca cu aceste statii filtrare aer

Ei bine, intr-o uzina, lucrurile sunt mult mai periculoase. Inhalarea pulberilor metalice sau a noxelor poate duce la reale probleme de sanatate ale sistemului respirator. Tocmai pentru siguranta angajatilor si a persoanelor care activeaza intr-o facilitate industriala, instalarea unor statii filtrare aer este imperativ necesara. Toate sistemele produse sunt realizate folosind echipamente si resurse de ultima generatie folosindu-ne de facilitatile noastre de productie ce se intind pe un teren de 5000m2. Toate tipurile de statii filtrare aer sunt produse in functie de necesitati si de specificul dorit de fiecare client. Realizam, instalam, calibram si reparam toate tipurile de statii filtrare aer precum si exhaustare si procesare aer. Pe langa sistemele de procesare a aerului, sistemele de evacuare a aerului in conditii de siguranta  sunt de asemenea necesare. Scopul nostru este sa oferim confort, protectie si conditii mult mai bune de lucru. Oferim statii filtrare aer precum si multe alte solutii industriale dar si rezidentiale. Pentru a afla mai multe, va asteptam cu drag pe pagina noastra de internet.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.