Echipamentul pentru scafandrii oferit de firma Aquadventure Diving Center

Scubaechipament scuba diving diving-ul este privit de multi dintre noi ca fiind un sport extrem, un sport pentru care ai nevoie de tarie de caracter si de mult curaj. Conform unor studii de piata, interesul romanilor a crescut cu 50% fata de anul trecut pentru acest sport. Din pacate, multi romani aleg sa practice acest sport in afara tarii, prin tari precum Egipt sau prin insulele din vestul Europei.

Odata cu cresterea interesului pentru acest sport, va creste si numarul practicantilor. Romanii isi vor da seama in curand ca si in tara se pot face scufundari intr-un mod profesionist, cu echipament corespunzator.

Marea Neagra a devenit recent o destinatie foarte frecventata de multi scafandrii atat de pe teritoriul tarii, cat si din alte colturi ale lumii. Acest lucru s-a datorat si faptului ca au fost descoperite recent epave ale unor nave ce dateaza din Al Doilea Razboi Mondial.

Ceea ce trebuie sa stiti in cazul in care doriti sa practicati acest tip de sport ca pe o pasiune este faptul ca mai intai de toate, trebuie sa luati parte la niste cursuri de scuba diving. Aceste cursuri va pot fi oferite de firma constantea Aquadventure Diving Center la preturi foarte accesibile.

Aceste cursuri va vor pune bazele teoretice asupra scuba diving-ului si vor familiariza cursantul cu fizica scufundarii asupra corpului uman, efectele presiunii asupra corpului uman dar si cu echipamentul necesar oricarui scafandru.

Daca in trecut, doar cei cu venituri foarte mari practicau acest sport, in prezent multi oameni din patura de mijloc a societatii inclina spre practicarea scuba diving-ului. Adevarul este ca orice pasionat de apa si de activitati conexe apei va savura acest sport si va face din el o pasiune.

Firma constanteana Aquadventure Diving Center pune la dispozitia impatimitilor de scufundari subacvatice o gama completa de produse pentru desfasurarea in conditii corespunzatoare a acestei activitati. Din gama echipamentului de scafandrii enumeram urmatoarele piesechipament scuba divinge vitale:

  • Labele de inot oferite de firma constanteana sunt realizate din cauciuc sau silicon si sunt rezistente la presiuni mari si foarte usor de intretinut. Acest element este folosit pentru sporirea vitezei sub apa, astfel utilizatorul putand parcurge distante mai mari pe sub apa in intervale mai mici de timp.
  • Mastile de scufundari sunt realizate dintr-o folie de sticla prin care se poate vedea clar sub apa si dintr-un material de silicon sau cauciuc ce realizeaza o etansare aproape perfecta. Masca este prevazuta cu un sistem elastic de prindere de cap.
  • Compresorul portabil este destinat umplerii buteliilor cu oxigen. Acestea pot fi depozitate in barca, iar pentru scufundari repetate, este un accesori ideal pentru scafandrii. Compresoarele se impart in cele de joasa presiune, cele de inalta presiune si cele pentru oxigen si gaze pure.
  • Buteliile de scafandri realizate de firma Aquadventure Diving Center pot inmagazina de la 3 pana la 18 litri de oxigen, fiind ideale pentru scufundari pe o perioada mai lunga de timp. Presiunea oxigenului dinauntrul buteliei variaza intre 200 si 300 de bari.
  • Costumele de scafandrii sunt realizate dintr-un material cu grosime variabila intre 5 si 10 mm ce nu permite patrunderea apei, dar confera si o rezistenta ridicata. Datorita materialului din care sunt realizate, acestea ofera si o protectie termica sporita.

Orice scafandru, fie el profesionist sau care practica sportul din pasiune are nevoie de astfel de echipamente. Firma constanteana va ofera aceste produse pentru scafandrii la preturi foarte avantajoase pentru buzunarele dumneavoastra.

Puteti citi un alt articol interesant despre panourile radiante de incalzire accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=1502 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.