Echipeaza-ti bucataria cu solnitele pentru sare si piper – Gatit si Servit!

Mori sare si piper 3Fiecare dintre noi stie cum sa aranjeze o masa atragatoare in momentul in care are musafiri. Nelipsite trebuie sa fie tacamurile potrivite oricarui tip de mancare, servetelele, farfuriile pentru diversele feluri de mancare, dar si elemente decorative sau rasnite pentru sare si piper, pentru ca musafirii tai sa isi poata condimenta mancarea cum isi doresc.

In cazul in care doresti sa profiti atat de partea utila a solnitelor de sare si de piper, dar sa si obtii un aspect decorativ placut iti recomandam rasnitele pentru sare si piper oferite de Gatit si Servit. Acestea iti sunt puse la dispozitie intr-o multitudine de modele, pentru a putea fi asortate oricarei mese, insa sunt si eficiente cand vine vorba de stocarea sarii si a piperului.

Atat piperul cat si sarea trebuie sa fie pastrate in recipiente care sa nu permita patrunderea umezelii sau a aerului, pentru ca aceste condimente sa isi pastreze mai mult timp savoarea si sa fie mai usor de folosit. Solnitele pentru sare si piper sunt utilizate atat pentru a oferi o solutie mai usoara de a-ti condimenta mancarea (orificiile de care dispun aceste rasnite iti ofera posibilitatea de a portiona in mod exact cantitatea de condiment pe care o doresti).

Solnitele pentru sare si piper oferite  in cadrul magazinului online Gatit si Servit au designuri diferite si sunt realizate din diverse materiale, insa au si o eficienta mai mare decat cea a solnitele obisnuite. De exemplu, rasnitele pentru piper sunt realizate in mod special pentru a macina piperul in momentul in care il adaugi in mancare ; astfel, piperul isi va pastra mai mult timp savoarea, pastrandu-se inauntrul solnitei sub forma de boabe si fiind macinat cu cateva secunde inainte de a fi consumat. Mai mult decat atat, rasnitele sunt ajustabile, oferindu-ti posibilitatea de a macina piperul la marimea dorita ; in plus, mecanismele de macinare sunt realizate din materiale rezistente (cum ar fi otelul) care iti ofera o precizie mai mare la macinare, dar si functioneaza pentru o perioada indelungata.

Solnitele pentru sare si piper Gatit si Servit sunt potrivite oricarei bucatarii, indiferent de stil : clasic, vintage, rustic, modern. Printre materialele utilizate in realizarea solnitelor, enumeram:

 • Rasina acrilica
 • Ceramica
 • Lemn de fag

In plus, poti cumpara separat rasnite pentru piper, rasnite pentru sare sau seturi (cum sunt seturile Foxwood Farm, Happy Hens, Majestic, Olive, Orchard etc). culorile disponibile sunt:

 • Alb
 • Negru
 • Portocaliu
 • Verde
 • Transparent
 • Beige
 • Culoarea ciocolatei
 • Culoare natur

Prin urmare, poti achizitiona rasnite pentru sare si piper potrivite tipului de vesela, potrivite mobilei sau bucatariei, cu ajutorul modelelor Tosca, Nabuco, Crystal, Chatsworth, Diamond etc. In cazul in care doresti si mai multa eficienta, iti punem la dispozitie si rasnite combinate: acestea au o rasnita de piper la un capat si solnita clasica la celalalt.

Alege solnitele pentru sare si piper Gatit si Servit, o solutie practica pentru orice gospodina! Pe langa aceste produse, poti vizita magazinul nostru online si in cazul in care ai nevoie de recipiente din ceramica, cutii pentru depozitare, cutite, tacamuri si vase pentru copii, vase din aluminiu antiaderente, vase din fonta si multe altele. Pentru mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi la numarul de telefon 0756 656 984.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.