Ecoquality Service: Salveaza mediul utilizand absorbanti pentru ulei

Aplicatiile industriale din diversele activitati depuse in companiile de profil implica de cele mai multe ori operarea cu aparatura ce utilizeaza uleiul in diverse forme. Mai mult, in procesele de prelucrare, uleiul este utilizat pentru fluidizare si optimizarea procesului de munca, dar si pentru indeplinirea altor sarcini. Din nefericire insa, uleiul poate reprezenta si o sursa de poluare care cu greu poate fi combatuta. De aceea, ori de cate ori se lucreaza cu substante uleioase, trebuie sa aveti la indemana absorbanti pentru ulei cu care sa interveniti rapid pentru a evita eventualele situatii neplacute sau de risc.

In acest sens, compania Ecoquality Service poate fi partenerul de care aveti nevoie. Indiferent de scopul pentru care doriti achizitionarea de absorbanti pentru ulei, firma mentionata vine in intampinarea dumneavoastra cu produse de calitate, eficiente si ieftine. Ecoquality Service colaboreaza cu Lubetech, un producator renumit de astfel de produse, furnizand doar solutii de ultima generatie ce pot fi utilizate in siguranta atat in aplicatii industriale, cat si pentru curatarea sau dezinfectarea unor ape, sau pentru scoaterea uleiului din anumite lichide.

Absorbantii comercializati de Ecoquality Service prezinta caracteristici care ii recomanda pentru realizarea operatiilor mentionate mai sus. Produsele sunt hidrofobe, astfel ca absorb doar uleiul, nu si apa, servind la decontaminarea apei si a suprafetelor. Ecoquality Service ofera rulouri, lavete si role absorbante care pot fi utilizate pe post de absorbanti de ulei atat pentru desfasurarea pe mare (sunt echipate cu cleme pentru a crea un rulou continuu), cat si pentru indeplinirea altor sarcini izolate in cadrul unei hale industriale spre exemplu.

Lavetele absorbante plutesc pe apa si sunt destinate tehnologiei de mediu. Culoarea lor este alba, astfel ca ele indica nivelul de saturatie atunci cand absorb uleiuri de pe suprafata apei sau a altor lichide. Lavetele au capacitatea de a retine si uleiuri grele, foarte rapid. Rolele se utilizeaza in special in atelierele mecanice si, spre deosebire de celelalte absorbante, acestea pot fi rupte pentru a face economie. Se utilizeaza in activitatea zilnica, in medii variate.

Despre rulouri absorbante am vorbit deja, utilizarea acestora fiind explicata in cadrul liniilor de mai sus. Daca doriti achizitionarea acestor produse, nu trebuie decat sa utilizati serviciile firmei Ecoquality Service. Aceasta va pune la dispozitie o gama diversificata de absorbanti pentru ulei dar si alte solutii ce pot fi utilizate pentru igienizarea mediului inconjurator sau pentru evitarea poluarii. Tarifele practicate de companie sunt mai mult decat avantajoase, asadar nu aveti motive de ingrijorare in ceea ce priveste acest aspect.

Toate cele descrise in acest articol pot fi atent urmarite si pe site-ul oficial al companiei Ecoquality Service. Acela este locul de unde puteti oricand comanda absorbantii de ulei Ecoquality Service sau solicita si alte produse de acelasi profil. Preturile produselor sunt trecute pe pagina web mentionata, unde puteti citi si alte informatii referitoare la activitatea Ecoquality Service. Similar, utilizand datele de mai jos puteti comunica in mod direct cu reprezentantii companiei care va asteapta cu ajutor si asistenta de specialitate.

Ecoquality Service, date de contact:

Calea Plevnei, nr. 204-206, sector 6, Bucuresti, cod 060016

office@eqserv.ro

0040/213.177.378
0040/744.377.378 (EQSERV)
http://www.eqserv.ro

Comercial: 0755.377.378 (Adriana Vilcu)
comercial@eqserv.ro

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.