EcoQuality Services-Din grija pentru mediul inconjurator

a9e3f0c0f21f2efcb3e141aa67911f5dActioneaza eficient atat pe apa cat si pe sol, 100% natural si biodegradabil. Acestea sunt doar o parte din avantajele pe care le ofera absorbantul petrolier. Acesta absoarbe produsul petrolier si il retine la locul accidentului, nepermitand migrarea sa in profuzime, ceea ce inseamna blocarea extinderii poluarii. Avand la baza acest rol, absorbantul petrolier este o alternativa ce vine in sprijinul celor aflati in cautarea unor metode menite sa protejeze mediul inconjurator.

Sub impactul dezvoltarii economice au fost poluate solul, apa si aerul, au disparut sau sunt pe cale de disparitie mai multe specii de plante si animale, iar omul se lupta la randul sau cu diverse maladii cauzate de poluare, fenomen prezent in intreaga lume. Chiar daca la o prima vedere, pare un scenariu sumbru, din pacate efectele poluarii sunt reale si tot mai prezente in vietile tuturor. In plus, poluarea ca problema globala este apanajul secolului nostru, mai precis al ultimelor trei decenii, pentru stoparea careia abia recent s-au luat masuri. Poluarea cu petrol a oceanelor a atins proportii critice, iar frecventa si scara manifestarilor a crescut rapid, motiv pentru care, hidrocarburile reprezinta intr-adevar principalii agenti poluanti ai marilor orase. Pe de alta parte, nu numai apele au de suferit in urma poluarii, ci si solul, afectat de cantitatile enorme de reziduuri de tot felul. In ceea ce priveste activitatea desfasurata in cadrul sectorului de explorare si productie a titeiului, poluarea solului poate avea drept surse conductele ce alimenteaza parcurile schelelor, la care se pot produce scapari accidentale de titei si apa de zacamant.

Mai mult decat atat, caracteristica principala a poluarii cauzate de rafinarii si combinate petrochimice consta in aceea ca sursa de poluare este activa, pe o perioada scurta de timp, insa cu o intensitate deloc de neglijat. Astfel, produsele petroliere, fiind nemiscibile cu apa, se aduna la suprafata panzei freatice in straturi de la cativa milimetri, pana la cativa metri, pentru ca mai apoi stratul de produs poluant sa se deplaseze impreuna cu panza freatica, cu viteze si pe distante mari, extinzand aria de poluare. Pe langa toate acestea, procesul de exploatare a zacamintelor de hidrocarburi este extrem de complex, motiv pentru care la baza poluarii se afla numerosi factori, incepand cu tehnologiile utilizate, avariile, erorile umane si terminand cu factorii de mediu. Asadar, produsele petroliere poluante prezinta riscuri pentru santatea umana, pentru mediul bio dar si pentru vegetatie.

EcoQuality Services, ce ofera servicii complete de curatare a rezervoarelor petroliere precum si de colectare, reciclare sau eliminare a acestor tipuri de deseuri periculoase, pune la dispozitia clientilor sai absorbant petrolier, destinat depoluarii apei, drumurilor sau suprafetelor interioare, in cazul accidentelor ecologice. Abosorbantii din gama de produse EcoQuality Services, sunt marca Lubetech, printre cei mai importanti producatori in acest domeniu. Absorbantii petrolieri sunt destinati pentru curatarea rezervoarelor de slam, dar si pentru curatarea suprafetelor interioare si exterioare din statiile PECO, atelierele auto si spatiile industriale. In plus, iti oferim absorbant petrolier sub forma de granule, lavete, rulouri si role, cu diverse proprietati si moduri de actiune, toate la preturi excelente.

EcoQuality Services este solutia ideala pentru eliminarea reziduurilor petroliere din ape, decopertarea solului infestat cu hidrocarburi dar si pentru interventia prompta in cazurile de poluare cu aceste substante. Ca dovada a profesionalismului pe care il promovam, sta portofoliul nostru de clienti, din care fac parte nume importante, precum: OMV Petrom, ASE Bucuresti, Romtelecom SA si multi altii. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si alege sa lucrezi cu experti in domeniu, gata sa te intampine cu servicii de inalta calitate.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.