EcoQuality Services – Pentru protectia mediului inconjurator!

077ebb3efa16e947698f7995d7178dd5Pentru a evita scurgerea substantelor periculoase in canalizare, EcoQuality Services pune la dispozitia clientilor covoare de protectie pentru guri de canal marca Lubetech, la preturi excelente. Orice interventie in cazurile de accidente de poluare a mediului trebuie realizata asigurand un cadru cat mai sigur de lucru. Primul pas este anularea posibilitatii de extindere a efectelor de poluare. Acoperirea gurilor de canal inainte de absorbtia lichidelor periculoase si curatarea suprafetelor este un astfel de pas, in cazurile de scurgeri pe sosele. Pentru a avea grija de mediul inconjurator si pentru a combate poluarea din cauza accidentelor de deversare sau scurgere de substante, se recomanda utilizarea unor covoare de protectie pentru gurile de canal. Din grija pentru mediul inconjurator si pentru sanatatea noastra, EcoQuality Services comercializeaza covoare de protectie pentru guri de canal de calitate, oferind astfel un cadru cat mai sigur de lucru in domeniul industrial.

EcoQuality Services distribuie covoare de protectie pentru guri de canal din poliuretan, material vazut ca punte de legatura intre cauciuc si plastic, pentru ca imbina proprietati ale ambelor materiale. Acestea sunt elastice, rezistente la temperaturi extreme si la substante agresive. De aceea, sunt compatibile cu o gama larga de lichide: uleiuri, substante chimice diverse, solventi si combustibili. Asezate peste gurile de canalizare sau alte gauri ce duc spre sistemul de canalizare, evita filtrarea acestor lichide in apa care se varsa apoi in centrele de deversare. Aceste covoare de protectie sunt ideale pentru etansarea de conducte si guri de scurgere. Au rolul de a preveni intruziuni nedorite in cazurile de deteriorare a solului sau a sistemului de canalizare. Pentru a evita extinderea lichidelor periculoase si a substantelor agresive, acoperirea gurilor de canal reprezinta solutia ideala.

Infiintata in Bucuresti, societatea EcoQuality Services ofera servicii complete de curatare a rezervoarelor petroliere precum si de colectare, reciclare sau eliminare a acestor tipuri de deseuri periculoase. In efectuarea unor astfel de operatiuni sunt respectate intocmai normele de siguranta din acest domeniu, iar ca urmare procedeele de curatare, respectiv reciclare a produselor petroliere nu prezinta un pericol pentru mediul inconjurator sau sanatatea oamenilor. EcoQuality Services ofera si servicii de curatare a unor recipiente, eliminarea reziduurilor din ape, decopertarea solului infestat cu hidrocarburi, dar si interventii prompte si eficiente in cazurile de poluare cu astfel de substante. Portofoliul de clienti este bogat cuprinzand nume importante, cum ar fi OMV Petrom, ASE Bucuresti, Romtelecom SA si multi altii, profesionalismul si seriozitatea in tratarea fiecarei solicitari venite din partea clientilor, vasta experienta acumulata, personalul calificat si utilizarea celor mai performante echipamente reprezinta aspectele pentru care EcoQuality Services este cea mai buna alegere.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele oferite de compania EcoQuality Services si, in special, despre covoarele de protectie a gurilor de canal acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Protejeaza mediul inconjurator impotriva substantelor periculoase si a uleiurilor care se raspandesc cu usurinta in apa. Achizitioneaza covoarele de protectie a gurilor de canal oferite de EcoQuality Services pentru a evita scurgerea substantelor daunatoare in canalizare.

 Datele de contact ale firmei EcoQuality Services

Adresa firmei: Calea Plevnei, Nr. 204-206, sector 6, cod 060016, Bucuresti

Telefon: 0744 377 378

Email: office@eqserv.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.