Ecotec-Separatoare dejectii sau, cum sa mentii mediul curat!

a6a9d18ecddd54fc8ae34810a35aa369O ferma agricola inseamna munca, pasiune si responsabilitate pentru mediul inconjurator. Detii o crescatorie de animale si vrei ca fiecare detaliu sa fie executat ca la carte si in acord cu prevederile in vigoare? Este obligatoriu sa dispui de separatoare dejectii.

Separatoarele de dejectii sunt recomandate, in special, activitatilor de separare a dejectiilor lichide si semisolide din ferme de suine, bovine si pasari. Echipamentele nu doar ca vor pastra igiena in zona ci vor elimina mirosurile neplacute si totodata vor imbunatati calitatea aerului.

Pentru separatoare dejectii in gama completa si la preturi avantajoase, consulta oferta Ecotec, firma din Sibiu specializata in solutii tehnice pentru gestionarea eficienta a dejectiilor din fermele avicole, respectiv fermele de bovine si suine. Solutiile puse la dispozitia clientilor se concentreaza asupra unei game variate echipamente inovatoare, furnizate direct de la cei mai prestigiosi producatori in domeniu.

Din oferta Ecotect poti opta pentru separatoare dejectii cu o capacitate de 20 m cubi/ora si design compact. Gratie constructiei sigure si fiabile, separatoarele de dejectii asigura eficienta crescuta in gestionarea dejectiilor si o operare simpla.

Tehnologiile pentru gestionarea dejectiilor cu conforme cu prevederile nationale precum si cu cele ale Uniunii Europene.

Separatoare dejectii-Mentine aerul curat!

Dejectiile…o problema de actualitate pentru crescatorii de animale. Gestionate in mod neadecvat si prin metode improvizate, dejectiile animale devin un pricol pentru mediu, pentru sanatatea umana dar si o sursa reala de poluare a aerului, apei si solului. Fermierii inteligenti si cu spirit intreprinzator apeleaza la cele mai noi tehnologii chiar si atunci cand vinde vorba de ¨partea murdara¨ a afacerii. Mai exact, doteaza spatiile cu separatoare dejectii.

De ce separatoare dejectii?

Simplu: pentru ca normele de igiena si mediu le impun. Robuste, discrete si deosebit de fiabile, separatoarele de dejectii se incadreaza perfect in peisajul oricarei crescatorii de animale. Instalarea unor spratatoare dejectii este o masura esentiala in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator si gestionarea corecta a deseurilor.

Pe scurt, achizitionarea unor separatoare dejectii tine de codul de bune practici agricole si au menirea de a creste productivitatea la locul de munca si, totodata, de a asigura un mediu mai curat, mai sanatos.

Cum alegi separatoarelele de dejectii?

Dimensionarea capacitatii de stocare a dejectiilor trebuie sa tina cont de anumite criterii. Conteaza: tipul si marimea lotului de animale, sistemul de organizare a fermei, durata perioadei de stocare, tipul de depozitare, metoda de manipulare a dejectiilor, etc. Depozitarea dejectiilor trebuie sa se faca in rezervoare etanse, construite din materiale corespunzatoare, impermeabile si rezistente la coroziune.

Ecotec-Furnizor separatoare dejectii

Daca vrei sa ai garantia unor echipamente de prima mana in gestionarea dejectiilor, apeleazala Ecotec si opteaza pentru gama de separatoare dejectii.

Separatoarele comercializate de Ecotec se bucura de o constructie solida, cu design compact, sprijinite pe picioare din inox.Echipamentele pentru separarea dejectiilor sunt dotate cu sita cilindrica cu autocuratare, trei lagare de sprijin, camera de protectie plasata intre separator si reductor.

Avand la baza o constructie elaborata si din elemente rezistente la factorii de mediu, saparatoarele asigura un randament de lunga durata si deci, o investitie avantajosa!

Informatii suplimentare despre gama de separatoare dejectii pusa la dispozitie de Ecotec gasesti pe www.ecotec-sibiu.wix.com/ecotec.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.