ECR Distribution – Case de marcat conform legii!

Daca ai nevoie de case de marcat, ECR Distribution recomanda utilizarea unor case de marcat second-hand in perfecta stare de functionare. Aceste case de marcat au toate avizele si indeplinesc toate conditiile impuse de lege in acest domeniu. Cu ajutorul acestor produse vei putea emite bonuri fiscale conforme cu prevederile legale si vei putea tine o evidenta clara a vanzarii bunurilor societatii tale. Casele de marcat sunt in conformitate cu legislatia romaneasca, utilizate un numar mic de ani si care se afla in buna stare de functionare. Diversitatea modelelor disponibile reprezinta garantia gasirii pe cel mai potrivit. In raport cu cerintele si nevoile tale, poti opta pentru case de marcat portabile, cu dimensiuni medii, sau de marime mai mare.

Casele de marcat folosesc doua role de hartie pentru imprimat. Modelele pe care firma ECR Distribution le comercializeaza corespund utilizarii in magazine mici si medii, spatii comerciale mai mari, chioscuri si alte unitati. Casele de marcat second-hand sunt preluate de la societati care isi achizitioneaza unele noi, din dorinta unei tehnologii mai avansate sau in urma modificarii dimensiunii afacerii. Memoria acestora este reinoita cu articolele pe care le ai in gestiune si sunt pregatite pentru functionare. Ideale pentru spatiile comerciale, dar si hoteluri, depozite, birouri, casele de marcat oferite de catre ECR Distribution prezinta posibilitatea de a fi utilizate separat sau impreuna cu alte aplicatii de tip software. Prevazute cu o serie de functii si sisteme in scopul unei functionari simple si eficiente, cu obtinerea celor mai bune rezultate, casele fiscale pot fi conectate la alte tipuri de echipamente si dispozitive fiscale. Cu ajutorul ECR Distribution vei obtine calitate exceptionala, la preturi mici. Oferta companiei cu privire la aceste aparate este atractiva, preturile fiind mai mult decat avantajoase, pentru toate buzunarele. Meniul acestor case de marcat este in limba romana, iar unele modele ofera posibilitatea de a plati in 3 moduri si anume: numerar, cu cardul sau bonuri de masa.

Cu sediul in Timisoara, ECR Distribution comercializeaza case de marcat si ofera servicii de reparatii pentru acestea. Produsele distribuite sunt de o calitate exceptionala apartinand unor marci cunoscute in domeniu. Produsele sunt rezistente si practice, apartinand ultimei generatii. In acest magazin, vei gasi pe langa case de marcat, cititoare de bare, POS-uri, cantare electrice sau sertare pentru bani. ECR Distribution ofera solutii eficiente pentru gestiunea fiscala a societatilor din toate domeniile de retail si servicii HoReCa si alte servicii pentru care legea impune utilizarea caselor fiscale. Contractele de service se incheie atat pe perioada de garantie, cat si pentru cea de post-garantie. Personalul firmei inregistreaza articole comercializate si repara eventualele defectiuni, inlocuind piesele uzate sau cele non-functionale.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de ECR Distribution si, in special, despre casele de marcat oferite, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Pentru a desfasura operatiunile comerciale in conformitate cu legislatia romaneasca, este recomandata achizitionarea unor case de marcat ieftine oferite de ECR Distribution. Utilizate cu succes in spatiile comerciale, casele de marcat faciliteaza operatiunile de vanzare-cumparare.

 Datele de contact ale firmei ECR Distribution

Adresa firmei: Str. Albinelor, Nr. 31, Ap.2, Timisoara

Telefon: 0256 469 500

Email: ecrdistribution@yahoo.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.