ECR Distribution are grija de afacerea ta

ECR Distribution are grija de afacerea taIti desfasori activitatea in domeniul alimentar si ai nevoie cat mai urgent de o casa de marcat noua, deoarece cea veche, fiind prea “batrana”, s-a stricat si tu nu iti permiti sa stai asa, fara sa dai bonuri fiscale, deoarece risti o amenda usturatoare? O casa de marcat nou-nouta este un pic prea scumpa pentru tine in aceasta perioada a anului si te-ai gandit sa achizitionezi una second hand? Atata timp cat aceasta este in perfecta stare de functionare si are si toate avizele si indeplineste toate conditiile pe care le impune legea in acest domeniu, nu reprezinta nici o problema, nu?

Or fi ele case de marcat de mana a doua, dar tinand cont ca ele apartin unor marci renumite din domeniu precum SAPEL, ACLA, ELKA, ACTIVA , DATECS sau ELTRADE tu nu iti faci nici o grija, stii sigur ca ai cumparat ceva de calitate la un pret nemaipomenit pentru tine si afacerea ta.

De unde poti sa faci si tu rost de astfel de minunatii second-hand? De la ECR Distribution. Aceasta companie din Timisoara are un magazin chiar in oras, magazin care este avizat de catre Ministerul de Finante si poate comercializa in liniste case de marcat. Pe langa faptul ca-ti pune la dispozitie o varietate de case de marcat noi sau second hand, ECR Distribution iti ofera si servicii de reparatie a acestora. Suna minunat, nu-i asa?

ECR Distribution iti numara banii cu precizia unui contabil expert

Este important sa stii ca daca desfasori o activitate in care trebuie sa interactionezi cu publicul, vanzand diferite produse sau servicii, este obligatoriu sa posezi o casa de marcat. Ea trebuie pusa in functiune inca din prima zi cand tu iti incepi activitatea, altfel risti o amenda pe care nu o vei uita toata viata si chiar nu da bine sa-ti incepi noua afacere intr-o nota atat de negativa.

Stii cum sa-ti alegi o casa de marcat, care sa se potriveasca afacerii tale cat mai bine? In primul rand trebuie sa fii atent la numarul de bonuri estimate zilnic, dar si la numarul de articole. Trebuie sa arunci un ochi si asupra pretului unei case de marcat si ce anume include acest pret. Fii atent si la performantele sale sau la preturile consumabilelor.

Daca nu-ti permiti o casa de marcat noua, poti cumpara una second hand. Acestea sunt in perfecta stare de functionare si nu trebuie sa-ti faci probleme. Ele emit bonuri fiscale conforme cu toate prevederile si in acest mod poti tine o evidenta clara a intrarilor si iesirilor din magazinul tau.

ECR Distribution – pentru ca tot Banatul ii fruncea!

Casele de marcat pe care le comercializaeza compania ECR Distribution functioneaza cu 2 role pentru imprimare si sunt indicate pentru magazinele mici sau mijlocii, cum sunt chioscurile sau spatiile comerciale ceva mai mari.

Aceste case de marcat nu sunt aruncate, ci ele nu mai sunt folosite de companiile mai mari deoarece au decis sa-si achizitioneze ceva mai performant si mai potrivit afacerii lor. Insa pentru tine, ca mic comerciant, aceste case de marcat sunt aur curat.ECR Distribution are grija de afacerea ta1

Daca vrei calitate si preturi excelente, ECR Distribution este solutia ideala!

Daca ai nevoie de case de marcat second hand, ia legatura cu firma ECR Distribution. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0356-469.500 si 0744-629.434 sau trimite un e-mail pe adresa ecrdistribution@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre kit-uri videointerfon.

One comment on “ECR Distribution are grija de afacerea ta

  1. Pingback: Dumistreli, un Apolodor modern

Comments are closed.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.