Ecusoane pentru toate gusturile de la Metalic Shop

Stiai ca ecusoane este un cuvant asociat cu steme si blazoane, el fiind utilizat inca din vechime pentru a descrie acel ornament sculptat sau pictat, care avea, de obicei, forma unui scut si infatisa diferite inscriptii si insemne heraldice?

De la vechii nobili ecusonul a fost preluat si a ajuns si pana in zilele noastre cand a luat forma unei mici placute de metal, in general, fiind inscriptionat cu date de recunoastere despre persoana care poarta ecusonul: nume, prenume si functia ocupata in respectiva institutie. De asemenea, un ecuson mai poate fi confectionat din plastic sau din tesatura, care este atasata de imbracaminte prin coasere.

De unde cumpar ecusoane pentru angajatii mei?

 

Ecusoane pentru toate gusturile de la Metalic ShopFie ce esti patronul unui cafenele, al unui restaurant, farmacii sau alta institutie si doresti sa achizitionezi ecusoane personalizate pentru toti angajatii tai, poti lua legatura cu Metalic Shop. Cine este Metalic Shop? Este de fapt un magazin online de unde poti cumpara diverse modele de ecusoane pentru toti angajatii.

Indiferent de functia pe care o detii in cadrul unei companii sau de meseria pe care o ai, Metalic Shop iti ofera spre vanzare ecusoanele potrivite. Ce va fi scris pe acestea? Functia celui care va purta ecusonul – poate fi medic, stomatolog, avocat, chelner, farmacist, hair stylist sau personal de curatenie, numele si prenumele, desigur, dar si logo-ul companiei sau, daca iti este mai convenabil asa, tipul afacerii pe care o conduci.

De ce sa apelezi la Metalic Shop pentru ecusoane? Deoarece, in primul rand, aceasta companie iti ofera articole 100% personalizate dupa gustul si nevoile tale. In al doilea rand, ai avantajul preturilor deosebit de atragatoare. Si, nu in ultimul rand, deoarece echipa Metalic Shop este una alcatuita doar din profesionisti, ocupandu-se personal de personalizarea si inscriptionarea ecusoanelor cu ajutorul aparaturii profesionale, de ultima generatie, pe care o detine.

Ecusoanele pot fi produse in serie sau poti cere ecusoane unice, ele fiind realizate la standarde inalte de calitate. In plus, marcarile efectuate sunt indestructibile, deci produsele cumparate de la Metalic Shop au viata lunga.

Si pentru ca ecusoanele sunt fabricate in tara, respectand cu strictete standardele europene impuse pentru acest domeniu, ar trebui sa fie inca un motiv in plus pentru care tu sa cumperi de la Metalic Shop, sustinand, in acelasi timp, si cresterea economica a Romaniei.

Tipuri de ecusoane oferite de Metalic Shop

 

Ce fel de ecusoane poti cumpara de la Metalic Shop? Ai mai multe variante, desigur:

– Poti opta pentru ecusoane care se prind cu magnet, moderne si deosebit de atractive. In acest caz, magnetul ecusonului este imbracat in plastic. De ce? Deoarece in acest mod el va Ecusoane pentru toate  gusturile de la Metalic Shop1putea fi utilizat chiar si de catre acele persoane care au alergie la metale. Plasticul are cate 2 straturi: primul strat poate fi auriu sau argintiu, iar al doilea strat este negru. Sau poti opta pentru varianta albastru-alb.

– Poti alege ecusoane cu inchidere clasica, adica cu ac de siguranta.

– Ecusoane din acril. Acestea se pot folosi cu orice tip de hartie.

– Ecusoane metalice. Aceste ecusoane sunt gravate dupa un anumit sablon Metalic Shop sau in functie de gusturile clientului.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege ecusoane de la Metalic Shop. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Metalic Shop? Pentru detalii, suna la numarul 0723-582.028 sau trimite un e-mail pe adresa info@metalicshop.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.